RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christian Thomassen (Scanpix)

- Ting går ikke av seg sjøl

Sist oppdatert:
Seiersrekken fikk en uventet slutt for Martin Andresens menn.

VÅLERENGA – SANDEFJORD 1-2:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Akkurat da fansen begynte å få troen på Vålerenga igjen, og laget skulle hente hjem sin femte strake serieseier, kom smellen som minst ventet. Sandefjord var effektive, scoret på to av tre sjanser og stakk av gårde med alle tre poengene.

- Det var en skuffende prestasjon av oss. Aggressivitet og ikke minst tempo var borte. Og da Sandefjord tok ledelsen for andre gang, var det ikke lett å bryte ned deres sterke forsvarsmur, sier trener Martin Andresen til Nettavisen.

Det unge mannskapet, som har fått mye skryt den siste tiden, var langt under pari søndag. Hverken Harmeet Singh, Andreas Nordvik eller Mohammed Fellah var på samme nivå mot Sandefjord som i de siste kampene.

- Ting går ikke av seg sjøl, det må jobbes knallhardt i hver eneste kamp. Det må alle være klar over, sånn sett er dette en fin læring for unggutta, sier Andresen.

- Skulle hatt frispark
Da Sandefjord tok ledelsen, var VIF-manageren rasende på sidelinja. Fjerdedommeren måtte holde ham tilbake og roe ham ned. Men det var ikke straffesparket som Sandefjord fikk tildelt som Andresen reagerte på, men situasjonen i forkant.

- Luton ble revet ned på vei framover, og de kunne kontre og gå framover. Det er utrolig at dommeren ikke så at det var frispark. En klar dommertabbe, sier Andresen.

Andresen mener også at Sandefjord var heldige på Ullevaal.

- Det er vi som skapte alt og hadde sjansene, men vi var for tamme i avslutningene. Så var Sandefjord kompakte og gode bakover, og da blir det vanskelig, sier han.

Hæstad skadet
Som om VIFs første tap noen sinne for Sandefjord ikke var ille nok: Laget mistet Kristofer Hæstad med skade etter bare en halvtime, og Doffen mister sannsynligvis sesongavslutningen mot gamleklubben Start i Kristiansand neste helg.

- Det er en vond hofte og en kjenning i forsiden av låret som plager midtbaneterrieren, kunne VIFs medisinske apparat fortelle etter kampen.

I tillegg er Moa igjen skadet. Spissen var ført opp blant innbytterne til kampen søndag, men ble likevel ikke kampklar. Det samme gjaldt forsvarsspiller Birger Madsen, som dermed ikke fikk møtt sine gamle lagkamerater på Ullevaal.

- Vi har noen som er skadet og noen som er syke. Men det er ikke svineinfluensa, sier Martin Andresen og ler.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere