RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tjener småpenger på Riise

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)
Mesteparten av det Fulham betaler går til private investorer.

Mandag blir Bjørn Helge Riise ifølge VG presentert som Fulham-spiller. Overgangssummen skal være på 15-20 millioner kroner.

Men for Lillestrøm er salget likevel ikke noen gullgruve. Selges han for 15 millioner, sitter LSK igjen med kun 2,5 millioner kroner, skriver VG.

Årsaken er at LSK og LSK AS kun eier 17 prosent av midtbanespilleren. Resten eies av private investorer, som følgelig skal ha sin del av pengene fra et salg.

- Dersom det skulle skje noe, håper vi klubben får ut sin andel. Det er behov for kapital, sier styreleder Per Mathisen til VG.

Lillestrøm har ennå ikke bekreftet at Bjørn Helge Riise selges. Følgende kommentar til TV 2 fra assistenttrener Petter Belsvik tyder imidlertid på at det definitivt skjuler seg ild bak røyken:

- Det er trist å miste en så god spiller. Dette gjør ikke stallen vår sterkere selvfølgelig. Jeg vil ikke kalle det for en krise, men utfordringen blir større fremover.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere