*Nettavisen* Sport.

- To grusomme uker

Foto: Reuters/Scanpix

Arsene Wenger var en slagen mann etter at Arsenal mistet sin siste sjanse til å vinne noe denne sesongen.

08.03.07 07:47

I løpet av elleve dager har Arsenal tapt finalen i ligacupen, røket ut av FA-cupen og forsvunnet ut av Champions League. Nå har ikke The Gunners noen flere muligheter til å utvide premiesamlingen på Emirates Stadium.

- De to siste ukene har vært grusomme for oss. Vi gjorde det bra i ligacupen og gikk ut av FA-cupen i forrige uke, men det er småting i forhold til dette. Det har vært en fæl kveld for oss og det er vanskelig å innse, for det er en enorm nedtur for alle, sa han på pressekonferansen etter 1-1-kampen mot PSV Eindhoven.

Arsenal-sjefen kunne ikke annet enn å berømme kampens store spiller, Alex.

- Alex var strålende for PSV. Han vant kampen på egenhånd i kveld. Han var strålende i begge ender av banen, men fikk dominere luftrommet for lett, innrømmer Wenger.

Den brasilianske midtstopperen fikk en fot på det meste av det Arsenal prøvde på offensivt, og var selvsagt mannen som headet utligningsmålet i nettet.

Da bærer man lett over med selvmålet som holdt på å ødelegge kvelden for nederlenderne.

Alex er i utgangspunktet eid av Chelsea, men er leid ut til PSV Eindhoven på ubestemt tid til José Mourinho finner ut at han trenger ham. Med de forsvarsproblemene Chelsea har hatt denne sesongen, og spillet til Alex på Emirates Stadium, så spørs det om ikke han blir å se i Premier League neste sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.