RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Topper Liverpools ønskeliste

Og det gleder nok mange Liverpool-fans.

Rafael Benitez har identifisert David Silva (23) som den spilleren han aller mest ønsker seg til sommeren.

Valencia er som kjent i store økonomiske problemer, og bør sannsynligvis selge noen av stjernespillerne for å redusere gjelden, som visstnok skal være på fire milliarder kroner.

Liverpool ønsker en spiller som kan brukes i flere offensive posisjoner bak Fernando Torres, skriver Liverpool Echo, og her passer i så fall David Silva perfekt inn. Den spanske europamesteren kan brukes på både høyre- og venstre kant og som hengende spiss.

Lokalavisen skriver at Liverpool allerede har sendt en henvendelse til Valencia. Denne henvendelsen vil følges opp dersom prisen er realistisk i forhold til Premier League-klubbens kjøpevilje.

Spanske medier melder at Valencia forventer nærmere 25 millioner pund for 23-åringen, som helt sikkert er i søkelyset til flere storklubber. Dette er sannsynligvis mer enn Liverpool kan eller vil betale.

Liverpool Echo skriver imidlertid at den engelske klubbens sjefsspeider Eduardo Macia, som hentet Silva til Valencia da han var tenåring, nylig var i Spania for å undersøke Silvas tilgjengelighet. Dette besøket skal ha vært oppløftende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere