- Torres er så godt som ferdig

Foto: Getty Images / All over Press

Jamie Carragher mener José Mourinho sendte en beskjed til Roman Abramovitsj.

27.08.13 10:02

Jamie Carragher mener Fernando Torres' Chelsea-karriere er så godt som over etter at spanjolen ble plassert på benken i møtet med Manchester United mandag.

José Mourinho, som fremdeles ønsker å hente Wayne Rooney til Stamford Bridge, valgte nemlig å spille uten noen av sine tre spisser, Romelu Lukaku, Fernando Torres og Demba Ba.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Martin Busk (Nettavisen)

Sender beskjed til Abramovitsj
Etter toppkampen på Old Trafford tror Jamie Carragher at den portugisiske manageren ønsket å sende et signal til Abramovitsj.

- Jeg lurer på om Mourinho ville sende en beskjed til eieren på tribunen. Vi vet alle at han vil ha Rooney, det er opplagt. Han sier her at spissene han har ikke er gode nok, det er det han forteller verden, sa Carragher under Monday Night Football på Sky Sports.

Liverpool-legenden tror nå at hans tidligere lagkamerats dager i Chelsea kan være talte.

- Du kan trolig si at det er slutt for Torres i Chelsea. Jeg trodde heller ikke at han kom til å få det lett under Mourinho, sa Carragher.

- Lekte med Vidic
Midtstopperen, som la skoene på hylla etter forrige sesong, tror ikke Torres kommer tilbake på nivået han var på i Liverpool.

- Jeg spilte med Torres på Old Trafford og han torturerte Nemanja Vidic. Han spilte ham virkelig av banen, og du ville ikke byttet ham mot noen.

- Nå får han ikke engang spille foran Andre Schürrle, som bare er kantspiller. Jeg ser ikke Torres komme tilbake på det nivået han var mot Vidic i 2009.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt 3. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.