RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Torres har et psykisk problem

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Nå er spanjolen 23 minutter unna et døgn uten scoring.

Fernando Torres har bare scoret fem mål etter at han kom til Chelsea for 50 millioner pund i januar i fjor.

Spanjolen ble sittende på benken i helgens møte med Stoke etter en lite imponerende kamp mot Birmingham i FA-cupen for en uke siden. Nå er han 23 minutter unna et døgn på banen uten scoring.

- Et psykisk problem
Roberto Di Matteo er ikke i tvil om at problemet sitter mellom ørene til spissen som bøttet inn mål for Liverpool før overgangen til Chelsea.

- Han har et psykisk problem, og bare Fernando kan løse det. Trenger han meg, er jeg selvsagt her, men det er opplagt at forandringen må komme fra ham, sier Matteo ifølge Goal.com.

Italieneren, som midlertidig har tatt over ansvaret på Stamford Bridge, tror den stive prisen er med på å legge et ekstra press på Torres' skuldre.

- Han kan ikke tenke på hvor mye han koster klubben. Det han må fokusere på å spille, ikke å score eller å bidra med en målgivende pasning eller gjøre noe ekstraordinært hver gang han får ballen. Han må begynne med det enkle, resten vil komme av seg selv.

Endrer Villas-Boas-planer
Di Matteo, som har en fortid som spiller i klubben, er sikker på at Torres fremdeles har det i seg og at han bare trenger å finne tilbake selvtilliten.

- Fernando er fortsatt en veldig god spiss, og jeg vet at han ikke har glemt hvordan man scorer mål. Han har scoret så mange mål de siste årene, jeg er sikker på at han vil gjøre det igjen. Han vil lykkes fordi han fremdeles er ung.

Før returoppgjøret med Napoli onsdag, har Di Matteo valgt å forandre på planene Andre Villas-Boas hadde lagt. Chelsea skulle egentlig trene onsdag morgen, men italieneren har gjort forandringer og flyttet treningen til tirsdag kveld.

Mot Stoke viste han også at han ikke er redd for å gjøre forandringer da han droppet Chelseas vanlige 4-3-3-formasjon og sendte laget ut i noe som lignet mer på 4-5-1.

Så spørs det om Di Matteo kan hjelpe Chelsea videre til kvartfinale i Champions League når Napoli kommer til Stamford Bridge med 3-1 å gå på fra det første møte i Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere