RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Torres vil til Chelsea

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Sist oppdatert:
Fernando Torres ønsker seg til Chelsea, hevder anerkjent journalist.

Fernando Torres (26) har ikke levd opp til sitt rykte denne sesongen, men etter at Kenny Dalglish overtok managerjobben på Anfield har den spanske stjernespissen våknet fra dvalen.

Det samme kan sies om interessen til Chelsea, som var villig til å kjøpe Torres i fjor sommer. Interessen er fremdeles til stede, viser det seg.

Klausul på 50 millioner
- Chelsea har kommet med et bud for Fernando som er blitt avslått. Spilleren er ikke til salgs, sier en talsmann for Liverpool til The Times.

Budet skal ha vært på 35 millioner pund.

Sky Sports-eksperten Guillem Balague hevder at Torres har bedt Liverpool om å akseptere budet. Spanjolen vil gjerne til en bedre klubb, slik at han kan kjempe om trofeer.

Det har vært mange spekulasjoner om framtiden til Torres, ikke minst etter Liverpools svake fjorårssesong. Liverpool endte på sjuendeplass da og ligger faktisk også på sjuendeplass nå.

Torres skal ifølge The Times ha en klausul i kontrakten - som løper til 2013 - som fastslår at han kan kjøpes fri dersom noen tilbyr 50 millioner pund. Dette avviser imidlertid Balague.

Jovanovic avslo Wolfsburg
En annen Liverpool-angriper, Milan Jovanovic (29), er ønsket av den tyske bundesligaklubben Wolfsburg. Serberen har ikke imponert på Merseyside etter at han kom fra belgiske Standard Liege før denne sesongen.

Wolfsburg skal ha tilbudt Liverpool seks millioner pund og fått akseptert dette budet, men Jovanovic takket nei.

Sky Sports mener at Kenny Dalglish forsøker å skaffe midler til å finansiere kjøp av Ajax-spissen Luis Suarez og Blackpool-kapteinen Charlie Adam. Ryan Babel ble solgt til Hoffenheim i starten av denne uka. Wolfsburg solgte nylig Edin Dzeko til Manchester City for 27 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere