*Nettavisen* Sport.

- Tottenham er drømmeklubben

Foto: Bogdan Maran (Ap)

En åpenhjertig Fulham-spiller ønsket å gå til Tottenham. Det likte Fulham dårlig.

Oslo (ANB): Bryan Ruiz ble hentet fra Twente til Fulham få timer før overgangsvinduet stengte i august. London-klubben la hele 10,6 millioner pund (96 millioner kroner) på bordet for den costaricanske midtbanespilleren. En overgang fotballanalytiker Tor Kristian Karlsen omtalte som merkelig og overpriset.

Tirsdag hevdet spilleren selv at Tottenham også viste interesse for ham, og at Harry Redknapps mannskap var hans førstevalg.

- Jeg ønsket ikke å gå til Fulham i det hele tatt. Jeg var fornøyd med Tottenhams tidligere interesse for meg. De er en drømmeklubb, og en klubb du hadde dratt til uten å nøle. Dessverre kom de ikke med et konkret bud på meg til slutt, sa han til nederlandske tirsdag.

Martin Jol overbeviste
I stedet måtte han ta til takke med en langt mindre klubb i London.

- Fulham kom på banen 30. august. Min agent ringte meg og fortalte at forhandlingene mellom klubbene var gått i orden, og at vi skulle til London. Jeg hadde mine tvil, men agenten overbeviste meg. Attraktive lønnsbetingelser og en samtale med manager Martin Jol sørget for at jeg valgte å komme til Fulham, fortalte han åpenhjertig.

Måtte beklage
Uttalelsene til Ruiz har skapt delvis harme i Fulham, og klubben følte de måtte sende ut en pressemelding fra spilleren på sine egne nettsider.

- Jeg ønsker å formidle til fansen at så snart Fulham viste interesse i sommer, og til tross for stor offentlig interesse fra andre klubber, var jeg veldig klar på å signere for FFC, skriver han i meldingen.

- Jeg ble tiltrukket av klubben ambisjoner og muligheten til å spille under Martin Jul. Fulham tiltrakk meg mye mer personlig enn noen andre klubber jeg var på besøk hos, og det var ikke aktuelt for meg å dra til noen andre klubber i Premier League etter at jeg var i kontakt med Fulhams representanter.

- Sannheten er at jeg er strålende fornøyd med å være i Fulham, skriver han videre.

Ruiz har deltatt i ti av Fulhams Premier League-kamper denne sesongen, og står bokført med ett mål og ingen målgivende.

(ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.