RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tottenham holder et helt annet nivå enn oss

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Men Stoke gjorde det vanskelig for Spurs på White Hart Lane.

TOTTENHAM - STOKE 0-0:

Tottenham slet med å trenge gjennom et solid Stoke-forsvar på White Hart Lane lørdag.

Ett minutt på overtid holdt Gylfi Sigurdsson på å bli den store helten for Tottenham da han headet mot lengste stolpe. Men en superredning av Stokes Asmir Begovic gjorde at kampen til slutt endte 0-0.

Med uavgjort mot Stoke måtte Tottenham dermed se både Arsenal og Everton gå forbi de på tabellen.

Fornøyd Stoke-sjef
Stoke-manager Tony Pulis var strålende fornøyd etter kampen.

- Tottenham har spillere som kan avgjøre kampen på ett sekund. Jeg synes at vi spilte veldig godt før pause. Vi er fornøyde med at vi klarte hindre dem i å skape store sjanser, forteller Pulis til BBC etter kampen.

- Tottenham holder et helt annet nivå enn oss når man ser på hva de har av spillere, men hvis man jobber hardt, så har man alltid en mulighet, sier Pulis.

Tottenham favoritter
Tottenham var forhåndsfavoritten da Stoke City kom på besøk på White Hart Lane lørdag ettermiddag.

Spurs lå før lørdagens serierunde på en fjerdeplass à poeng med Chelsea på tredje. Mens Stoke med sine 24 poeng var nede på en niendeplass.

Men det var Stoke som skulle få kampens først sjanse da Tottenhams Kyle Walker slo en hårreisende tversoverpasning i Spurs-forsvaret etter bare 30 sekunder. Ballen snappet Kenwyne Jones opp, men trinidaderen sendte ballen langt over Tottenham-målet.

Tottenham tok som ventet mer over spillet utover omgangen og etter 15 minutter var hjemmelaget nær scoring da Gareth Bale kom seg løs på venstrekanten. Waliseren fikk slått et godt innlegg, men Ryan Shawcross fikk slått ballen unna.

Stoke svarte med å kontre. Jones fikk ballen alene på høyresiden før han forsøkte å finne lagkamerat Matthew Etherington på bakre stolpe. Tottenham-keeper Hugo Lloris fikk imidlertid en hånd på ballen og hindret dermed Stoke-spilleren i å få en fot på ballen.

God Shawcross
Utover omgange bølget spillet fram og tilbake. Stoke lå lavt og var farlige på kontringer, mens Spurs slet med å bryte gjennom det solide Stoke-forsvaret. Ryan Shawcross var spesielt god og klarerte innlegg fra Bale gang på gang.

Etter 36 minutter klarte derimot Shawcross ikke å stoppe innlegget til Bale. Waliseren fant lagkamerat Emmanuel Adebayor på bakre stolpe, men togoleseren kom ikke høyt nok over ballen til å kunne sette den i mål.

Minutter før pause forsøkte Moussa Dembélé seg på et langskudd fra 20 meter, men avslutningen gikk like til side for Stoke-målet. Det samme gjorde Jermain Defoes skuddforsøk da han prøvde seg fra samme avstand to minutter senere.

Dermed sto det 0-0 til pause.

Spurs best etter pause
Etter hvilen var det Spurs som var det klart beste laget på White Hart Lane.

Hjemmelaget presset på for scoring, men som i førsteomgang slet Spurs med å komme seg gjennom Stoke-forsvaret.

Ett minutt på overtid så det derimot ut som om innbytter Gylfi Sigurdsson skulle bli den store helten da han headet på mål etter et innlegg fra Sandro.

Men i Stoke-målet vartet Asmir Begovic opp med en superredning, og reddet dermed ett poeng for gjestene.

Da dommeren blåste av for full tid sto det fortsatt 0-0 på White Hart Lane og Tottenham er dermed nede på en femteplass i Premier League.

Stoke klatret opp til åttendeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere