*Nettavisen* Sport.

- Tottenham og Newcastle vil ha meg

Foto: Pa Photos/Scanpix

Og midtbanespilleren føler seg klar for nye utfordringer.

04.06.12 18:57

Youssouf Mulumbu har gjort en solid sesong på West Bromwichs midtbane. En sesong som endte med en oppløftende tiendeplass for The Baggies.

Kongoleseren har imponert såpass at han nå har tiltrukket seg interesse fra enda større Premier League-klubber.

25-åringen skal være klar for å søke nye utfordringer og har allerede vært i samtaler med et par toppklubber om en overgang bort fra The Hawthorns.

- Vi har allerede snakket med klubber som Newcastle og Tottenham. Inntil videre lar jeg dette ligge i hendene til min agent, men jeg håper å få en fin overraskelse når jeg kommer tilbake fra ferie, sier han ifølge Sky Sports.

Midtbanespilleren kom på lån fra Paris Saint-Germain i januar 2009 før West Bromwich gjorde overgangen permanent den påfølgende sommeren. Han innrømmer at han vurderte å forlate klubben for ett år siden, men ble valgte til slutt å bli værende.

- I fjor følte jeg at det var litt i tidligste laget å reise ettersom det var min første hele sesong her, men jeg holdt løftet mitt denne sesongen. Jeg fortsatte å vise alle mine ferdigheter, og jeg mener jeg er klar for noe nytt nå. Derfor håper jeg å dra til en klubb med høyere klasse.

Mulumbu har store forventninger til hva som skal skje når han returnerer fra ferie denne sommeren.

- Jeg har hatt et godt år, og jeg er ganske selvsikker. Jeg drar nå på ferie og kommer tilbake enda sterkere fordi jeg vet at enda en stor sesong ligger foran meg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.