RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

- Trekk deg, Jan Åge

Sist oppdatert:
Hardt skyts mot Lillestrøms manager.

I fredagens Romerikes Blad skriver sportsleder Morten Svesengen på kommentatorplass at Fjørtoft bør trekke seg med umiddelbar virkning.

- I motsatt fall vil Fjørtoft etter hvert få sparken, fordi han neppe vil være i stand til å opptre lojalt i forhold til klubbens valg om å fortsette med Tom Nordlie som trener.

- Vil råtne innenfra
- Hvis Jan Åge Fjørtoft setter LSK foran seg selv, leverer han oppsigelsen og slutter som manager i klubben nå. Da kan han forlate Åråsen med hodet hevet. Slik LSK har bygd opp sin organisasjon er klubben avhengig av at manageren og treneren drar i samme retning og jobber tett sammen. Ellers vil klubben råtne innenfra, skriver Svesengen.

Avisen skriver at den vet at Fjørtoft i flere måneder har jobbet for å få Nordlie fjernet. Han skal ha forsøkt å overbevise sportslig utvalg om at Nordlie må ut.

- Han kan ikke fortsette i jobben som Nordlies overordnede – og samtidig jobbe i det skjulte for å bygge allianser mot treneren. At Fjørtoft nå plutselig skal bli for Nordlie som LSK-trener, er helt utenkelig. Så stor kamel er det umulig å svelge. I en slik situasjon kan Fjørtoft bare skade klubben han er så glad i ved å tviholde på jobben. Trolig vil han også skade sitt eget rykte og renommé i norsk fotball. Han har gjort en meget god jobb som LSK-manager siden han ble ansatt i 2004, og han kan nå gå ut med æren i behold, fortsetter Svesengen.

Misfornøyde spillere
Onsdag skrev Nettavisen at flere spillere vil få Nordlie fjernet.

- Folk er drittlei Tom. Vi har ingen respekt for ham, sa flere av spillerne anonymt til Nettavisen da.

- Jeg vedder på at jeg blir værende i klubben. Vedder du imot, spurte Nordlie Nettavisen da han ble konfrontert med saken senere samme dag.

Manager Jan Åge Fjørtoft skriver følgende i en tekstmelding til Nettavisen:

- Jeg bruker all min energi på å bidra til at vi slår Viking på mandag.

- Hva føler du nå, Nordlie?
Fredag gjestet Tom Nordlie «God morgen, Norge» på TV 2. Der fortalte han om hvordan han forholder seg til Jan Åge Fjørtoft og bråket i Lillestrøm .

- Vi har et profesjonelt forhold. Som i andre jobber er det ikke så mange man vanker med privat. Vi kan være faglig uenige, som man kan være med andre i klubben, sier Nordlie. LSK-treneren slo også tilbake mot dem som hevder han er dårlig i motgang.

- Jeg har jo aldri fått prøvd meg. Jeg har heller blitt fjernet.

Se intervjuet:

235018

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere