*Nettavisen* Sport.

- Trodde Brann var bedre

Foto: Sara Johannessen/SCANPIX

Loddefjord-kaptein Lars Andreas Andersen ikke skremt av Brann.

12.05.08 22:56

BERGEN (Nettavisen): LODDEFJORD-BRANN 1-4:

Brann gjorde ikke mer enn nødvendig da de mandag kveld slo tredjedivisjonslaget Loddefjord ut av cupens første runde. Hjemmelagets keeper Thomas Algerøy måtte hente fire baller ut av målet.

- Offside
- Jeg er ikke skremt over nivået. Jeg hadde ærlig talt trodd at de var bedre. Det er jo klart at de sikkert ikke gjør sitt aller beste, men jeg hadde uansett ventet mer. De gjorde mange feil, slo mange feilpasninger på samme måte som vi gjør når vi spiller i tredjedivisjon, sier loddefjordskaptein Lars Andreas Andersen til Nettavisen.

Han mener også at amatørene fra Bergen vest kom hederlig ut av oppgjøret.

- Vi hadde kanskje fem gode sjanser i løpet av kampen. Vi fikk til mer enn jeg hadde trodd på forhånd. Deres første mål var offside også. Hadde de ikke fått det første målet, kunne ting ha sett litt annerledes ut, uten at jeg tror vi hadde vunnet kampen, sier Andersen.

Den største nivåforskjellen mener han var synlig gjennom fysikken.

Sterke
- De løper mye mer enn oss, og det merkes at de er sterke. I duellene trår de også til med albuer og er harde på en annen måte enn vi er vant med på vårt nivå. Totalt sett mener jeg vi ikke skjemmer oss ut, og 1-4 mot disse er sånn sett et bra resultat, sier Andersen.

Det skinner gjennom på Brann-trener Mons Ivar Mjelde at han ikke er veldig fornøyd med det som ble prestert, men understreker at det tross alt ble et komfortabelt avansement.

- Som trener håper man alltid på så mye som mulig, og selv om 4-1 var i minste laget, så vant vi tross alt komfortabelt og gikk videre i cupen. Det var det vi kom her for. Jeg hadde håpet på 10-0-seier, men slik gikk det ikke. Jeg hadde i større grad håpet at vi skulle spille maskinfotball og vinne med så mange mål som mulig. Det er ikke alle utpå her som gjør like mye som jeg hadde ønsket, sier Mjelde til Nettavisen.

Sparte mange
Til cupkampen valgte Mjelde å spare Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit, Håkon Opdal, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen og Thorstein Helstad. Heller ikke Jan Gunnar Solli var med.

- For mange av dem som spilte, var det nok kampen på fredag (16.mai-kamp mot Vålerenga) som lå i bakhodet. Det ble litt slapt mot slutten også,men jeg håper de som også spiller kampen på fredag, skjerper seg til da.

Mot slutten av oppgjøret fikk Loddefjord stadig flere kontringsmuligheter. To minutter før slutt fikk de lønn for strevet. På selveste bursdagen sin fikk Loddefjord-spiss Kristian Pilskog notere seg for et mål mot sine helter.

- Det var helt fortjent at de fikk det målet. Utover i kampen fikk de flere kontringsmuligheter og det var sløvhet fra vår side på målet, slår Mjelde fast.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.