RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trodde ikke Opdal skulle ta den

Foto: Geir Otto Johansen/Scanpix
Sist oppdatert:
Alexander Tettey kunne sendt RBK til topps.

ROSENBORG-BRANN 1-1:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Takket være et selvmål av Bjørn Dahl hadde Rosenborg 1-1 på Lerkendal etter 90 minutter. Først fire minutter på overtid klarte trønderne å spille seg til en virkelig stor målsjanse.

Den var til gjengjeld så stor at Alexander Tettey burde ha scoret, og sørget for fortsatt serieledelse til RBK. Men i stedet for å løfte ballen over en utrusende Håkon Opdal, brente han til, og dermed ble det uavgjort.

- Jeg er utrolig skuffet over at jeg ikke klarte å score i den situasjonen, erkjenner Tettey, som scoret i de to første seriekampene.

- Konsentrerte meg
- Jeg konsentrerte meg skikkelig for å få til et godt treff, men ser i ettertid at jeg burde valgt en annen løsning. Skuddet var bra, det, og for å være ærlig trodde jeg ikke Opdal skulle ta den. Surt, men lite å gjøre med det nå, sier Tettey, som ikke legger skjul på at kampen mot bergenserne ble en nedtur etter full pott både mot Vålerenga og Tromsø.

- Vi burde ha klart å ro i land seieren da vi tok ledelsen. Men Brann kjempet godt og gjorde det vanskelig for oss. Det var tøffe tak på matta i dag, noe vi visste på forhånd, og det ble ikke en kamp som vil huskes for fint spill og mange målsjanser. Likevel er jeg skuffet over at vi ikke vant, sier midtbaneankeret.

Samme oppfatning har Erik Hamrèn, som heller ikke klarte å skjule skuffelsen over det mannskapet han presterte mot rivalene fra vest.

Send NA FOTBALL til 2025 og motta fire pakker med Toppfotballkort fra Tippeligaen (kr 99,-)

- Ingen god prestasjon
- Vi gjør ingen god prestasjon, det ser vel alle. Brann spiller utrolig disiplinert og nekter oss å skape målsjanser. For å si det enkelt ble dette mer enn krig enn en fotballkamp, sier RBK-bossen, som også denne gang gir underlaget noe av skylda for en innsats under pari.

- Det er enklere å være destruktiv enn konstruktiv på en sånn bane, slår han fast, og tenner til da han blir konfrontert med kollega Steinar Nilsens uttalelse om at Brann var det beste laget på Lerkendal.

- Nilsen får mene akkurat hva han vil. Jeg konstaterer at jeg er uenig med ham og alle de sjansene han snakker om at de hadde så ikke jeg, sier Hamrèn

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere