- Tror Arsenal vinner

Manchester Uniteds Roy Keane innrømmer nå at det blir mer enn beintøft å hente inn Arsenals ledelse i Premier League. Hvem tror du vinner ligaen?

20.02.04 11:41

- Dersom jeg er ærlig, kan jeg ikke se at Arsenal mister grepet slik de gjorde i fjor, sier Keane.

Bekymret
Keane er bekymret over utviklingen i ligaen.

- Selvfølgelig er jeg bekymret over at vi har tapt fem kamper og Arsenal ingen. Vi setter oss selv under for mye press, og kan ikke tillate at gapet mellom oss og Arsenal øker.

Keane mener laget hans nå må vinne resten av kampene dersom United skal ha den minste sjanse til å trone øverst på ligatabellen i midten av mai.

- Dette betyr at når vi møter lag som Liverpool, Arsenal og Chelsea, så må vi vinne. Men når du satser alt fremover, vil du være sårbar bakover, sier Keane til The Mirror.

Samme situasjon
På denne tiden i fjor var Keane og United i nøyaktig samme situasjon. Også da lå laget fem poeng bak Arsenal, men satte inn en imponerende sluttspurt, samtidig som Arsenal rotet bort viktige poeng mot svak motstand.

I fjor gjorde Ferguson og Wenger alt for å psyke hverandre ut mot slutten av sesongen. Spørsmålet er om ikke Roy Keanes siste utspill bare er starten på årets forsøk på utpsyking av motparten.

Hva mener du? Blir Arsenal for sterke eller kommer United tilbake? Kan Chelsea lure alle? Si din mening under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.