RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tror han er Ferguson

Foto: Stefan Wermuth (Reuters)
Går i strupen på Harry Redknapp.

Jose Bosingwa får hard medfart i Harry Redknapps bok, men nå svarer 31-åringen med samme mynt.

Denne uken ga QPR-manager Harry Redknapp ut en bok om sitt liv som manager. I boken går han blant annet til angrep på Jose Bosingwa, som han tilsynelatende hadde et svært betent forhold til da portugiseren var i Queens Park Rangers.

En av episodene som skapte de største overskriftene var da høyrebacken ikke ville sitte på benken under en QPR-kamp. Oppførselen ga en bot på to ukers lønn, og det var da Redknapp oppdaget hvor mye Bosingwa tjente og som i boken har blitt gjenstand for krass kritikk.

I et intervju med den portugisiske avisen A Bola svarer imidlertid Jose Bosingwa på kritikken – og sparer ikke på kruttet.

- Jeg tvang ingen til å gi meg den lønnen jeg ble tilbudt. Jeg kom gratis fra Chelsea, og de ansatte meg med betingelsene de mente var riktige, sier portugiseren – og tilføyer:

- Hvordan kunne han analysere spillere under trening når han stort sett alltid var i garderoben og forhandlet med agenter?

Men Bosingwa lar det ikke ligge med det. 31-åringen passer også på å gni litt ekstra salt i Redknapps åpne trofé-sår.

- Han er tydelig frustrert. På måten han snakker virker det som han tror han er som Alex Ferguson, men det er en stor forskjell: I hele hans lange karriere har han fremdeles til gode å vinne ett eneste trofé, hevder han.

Bosingwas utsagn er imidlertid ikke helt riktig. Redknapp vant blant annet FA-cupen med Portsmouth i 2008. Bosingwa, på sin side, har vunnet langt større titler. Blant annet to Champions League-titler med henholdsvis Porto og Chelsea. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere