*Nettavisen* Sport.

- Tror ikke Keane er blid

Foto: Reuters/Scanpix

Rafael Benitez regner med å møte en pottesur Robbie Keane mandag.

26.01.09 09:24

Liverpools stjernekjøp i august, Robbie Keane, har vært så skuffende for klubbens spanske manager at iren ble utelatt fra 18-mannstroppen mot Everton i søndagens FA-cupkamp.

Keane kostet Liverpool rundt 200 millioner kroner, men fikk ikke engang sitte på benken i merseysidederbyet.

Spissen skal ha stormet vekk da han fikk beskjeden, og var ikke til stede på Anfield under 1-1-kampen.

- God dekning
- Vi har en god stall og Keane ble ikke plukket ut. Jeg har ikke sett ham, så jeg vet ikke hvordan han tok det. Men alle spillere ønsker å være involvert, så jeg regner med at han ikke er blid, sier Benitez ifølge Setanta Sports.

Han foretrakk i stedet å ha den unge franskmannen David Ngog på benken, mens Fernando Torres spilte på topp med Steven Gerrard like bak.

- Ngog scoret to ganger for reservene i forrige match, så han var et godt alternativ. Og vi har også Ryan Babel og Lucas, som kan spille på topp, så vi hadde god dekning, mener Benitez.

Torres spilte fram Gerrard til Liverpools eneste mål i 1-1-kampen. Da Benitez etter kampen ble spurt om Keane har en framtid på Anfield, svarte manageren kort at han «tror det».

Forhandlingene brutt
Lørdag skrev for øvrig News of the Worlds Liverpool-ekspert Chris Bascombe at Nasser Al-Kharafi -verdens 48. rikeste mann - har trukket seg forhandlingene om å kjøpe klubben fra Tom Hicks og George Gillett. Hicks krever 600 millioner pund for klubben, hvilket skal være 200 millioner mer enn Al-Kharafi er forberedt på å betale.

Liverpool trenger også 400 millioner pund til å bygge et nytt stadion.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.