- Tror ikke på Bayern

Arsene Wenger har en klar Champions League-favoritt.

14.03.13 09:58

HTML EMBED

Arsenal-manager Arsène Wenger måtte se sine menn slått ut av Champions League i møtet med tyske Bayern München onsdag kveld.

Selv om det engelske laget tok en sterk 2-0-seier borte mot superlaget, røk londonklubben ut på bortemål.

Bayern blir av mange regnet som den store favoritten til å vinne Champions League denne sesongen, men Arsenals franske manager er ikke like imponert.

- Jeg vet ikke helt om Bayern er klare til å vinne denne turneringen, sier han til ZDF.

- Vi har spilt mot Barcelona flere ganger de siste årene, og tro meg, de er det beste laget i denne turneringen, sier manageren.

Wenger sier videre at han er stolt over det hans menn presterte på Allianz Arena. Olivier Giroud og Laurent Kocielny scoret for det engelske laget.

- Vi hadde troen, men scoret det andre målet altfor sent. Det virket likevel som Bayern fikk nerver, sier franskmannen.

- Vi vant nå, men spilte dårlig i første kamp. Det fikk vi svi for. Disse kampene spilles over 180 minutter, og vi var elendige i de første 90, sier manageren.

Målscorer Laurent Kocielny er enig med manageren.

- Det var den første kampen som ødelagte for oss. Det samme skjedde også i fjor. Men vi angrer ikke på noe. Vi ønsket å presse dem høyt og lyktes med det i kamp nummer to, sier han.

- Det andre målet kommer for sent. Sånn er det. Vi kjempet bra, og prøvde å spille på vår måte, men vi møtte også et stort lag, sier forsvarsspilleren.

Dermed er det kun Premier League igjen for Arsenal denne sesongen. Londonklubben er ute av titteljakten, men har fortsatt sjans på en Champions League-plass.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '16wlbfo3bx6mv1ttt9caeaowjb', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-16wlbfo3bx6mv1ttt9caeaowjb', 'eplayer14');

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.