- Tror Moyes forlater Everton

Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Legenden mener klubben må matche managerens ambisjoner.

Everton-legenden Neville Southall frykter klubbens manglende januarkjøp vil gjøre at David Moyes gir seg som manager på Goodison Park etter sesongen.

Moyes har vært manager for Merseyside-laget i 11 år, men står fortsatt uten titler med de blå. Denne sesongen kjemper laget både om å bli blant de fire beste i Premier League samt om seier i FA-cupen. Oldham venter i omkamp i 5. runde.

Ambisjoner må matches
Det er uklart om Moyes fortsetter som manager i Everton etter årets sesong. Southall, som var keeper for Goodison Park-laget i 17 år, mener manageren er klok som avventer situasjonen.

- Dersom Everton vinner FA-cupen og tar seg til mesterligaen, matcher de Moyes' ambisjoner. Men dersom de havner på sjette- eller sjuendeplass og heller ikke vinner cupen, er situasjonen en annen, sier Southall til Liverpool Daily Post.

- Ønsker Everton virkelig å bli en topp fire-klubb? Moyes vil det, men mener styret det samme? Kan de matche hans ambisjoner. Jeg vet ikke. Jeg setter pris på at de er ærlige og forteller at de ikke har penger, men de kan ikke si det i all evighet, sier Southall videre.

Chelsea eller City?
Keeperlegenden sier Moyes har utrettet store ting i Everton, men er usikker på hvor mye som ligger i ryktene om at skotten kan være aktuell for Chelsea eller Manchester City til sommeren.

- Vil noen av klubben over Everton på tabellen virkelig ha en manager som ikke har vunnet noe? Jeg er ikke helt sikker på det. Dersom Moyes drar må han kanskje til utlandet, sier Southall til lokalavisen.

Everton tar lørdag turen til Carrow Road hvor Alexander Tettey og Norwich er motstander. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag