RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Truet aldri med å slutte

(foto: tv 2 nettavisen)
Sist oppdatert:
I stedet for å kunne konsentrere seg om kveldens semifinale mot Brann, har Jan Erik Aalbu brukt dagen til å berolige kolleger og supportere. - Jeg har aldri truet med å slutte, hevder Stabæk-direktøren.

Det var Bergens Tidende som onsdag skrev at den ferske Stabæk-direktøren truet med å hoppe av dersom satsingen i klubben skulle trappes kraftig ned som en følge av et nedrykk til 1. divisjon.

- Blir det nedrykk og økonomien krever at vi nedjusterer satsingen kraftig, hopper jeg av. De har hentet feil mann om de ikke satser. Kan vi opprette samme satsingen for å ta steget rett opp igjen, blir jeg derimot værende, sa Aalbu til avisen.

Saken dukket siden opp på en rekke nettsteder, og den tidligere hoppsjefen har brukt store deler av dagen til å snakke i telefonen med forundrede Stabæk-fans og andre støttespillere.

- Jeg har aldri truet med å slutte, sier Aalbu til TV 2 Nettavisen.

- Det eneste jeg har sagt, etter gjentatte spørsmål fra journalisten, er at jeg må vurdere om jeg skal være med videre dersom satsingen eventuelt trappes kraftig ned i fremtiden. Det er i mine øyne ikke det samme som å true med å slutte, understreker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere