RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

- Trykker Tromsø egne penger?

Bodø/Glimts trener skjønner ikke hva Tromsø driver med.

Kåre Ingebrigtsen ønsker nye spillere til Bodø/Glimt, akkurat som Tromsø ønsker nye spillere til sin klubb. I begge tilfellene er mangelen på penger det store problemet.

Ingebrigtsen har studert listen over de 54 bosmanspillerne i Tippeligaen, og håper å lokke noen av dem til Bodø.

– Mange av disse spillerne krever fortsatt for høy lønn. Vi må bare avvente å se hvordan markedet utvikler seg. I tillegg har vi jo ingen penger å hente for. Av den grunn er vi også avhengig av å vente, forteller Glimt-treneren til Avisa Nordland.

Han rister på hodet over Tromsø, som har innledet spillerjakten samtidig som klubben risikerer å miste lisensen.

– Jeg skjønner ikke helt hva de holder på med i Tromsø. Om de trykker egne penger eller ikke? De vil ha Johan Lædre Bjørdal fra oss. De vil hente Magnus Andersen fra Alta og Thomas Drage fra Mosjøen, samtidig som de må skaffe 30 millioner kroner for å få lisens, undrer Ingebrigtsen og avrunder:

– Norsk fotball er inne i en meget spesiell situasjon. Det er kun Rosenborg som har penger til å hente spillere. Det skal bli meget spennende å se hvor mange av de 54 Bosman-spillerne som ender opp med jobb på nyåret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere