- Tungt å se Liverpool slite

Foto: Pier Paolo Cito (AP/Scanpix)

John Arne Riise både følger med og føler med gamleklubben.

06.11.09 08:44

AS ROMA - FULHAM 2-1: Etter at John Arne Riise hadde bidratt til at Roma snudde 0-1 til seier 2-1 mot Fulham i Europa League, tok den tidligere Liverpool-backen seg tid til å snakke med Viasat om gamleklubben.

Liverpool har ikke bare hatt problemer med å erstatte John Arne Riise på venstrebackplassen, men denne sesongen har Liverpool også hatt problemer med både skader og poengsanking.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Skuffelse på skuffelse
- De sliter nå. Jeg ser alle kampene deres, hvis jeg ikke spiller selv, og følger nøye med. Det er tungt å se dem slite, sier Riise til Viasat.

Liverpool klarte bare 1-1 mot Lyon i Champions League tidligere denne uka, etter at Ryan Babel da det engelske storlaget ledelsen i det 84. minutt. Svakt stopperspill av Daniel Agger og Sotiris Kyrgiakos banet vei for Lisandro Lopez' utligning. Det målet ødela sannsynligvis Liverpools sjanse til avansement i den gjeveste europacupen.

I tillegg skuffet Liverpool også i Premier League, hvor det er blitt fem tap på sesongens elleve første kamper.

Vanskelig uten Gerrard og Torres
- De vil snu det, men når de sliter med skader på så utrolig viktige spillere som Gerrard og Torres, Glen Johnson, Skrtel og sånne ting, så blir det vanskelig, selv for et lag som Liverpool, mener Riise.

Selv bidro Riise - og Stefano Okaka - til at Roma nå ligger an til avansement fra gruppespillet i Europa League. Det italienske hovedstadslaget har sju poeng etter fire runder og ligger på andreplass i gruppe E, to poeng bak Basel og to poeng foran Fulham.

Målet til John Arne Riise mot Fulham gikk for øvrig inn via lillebror Bjørn Helge.

Les også: - Det hadde kanskje blitt scoring uansett

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.