*Nettavisen* Sport.

- Tysk stjerne klar for Real Madrid

SKAL VÆRE KLAR: Toni Kroos blir trolig Real Madrid-spiller. Foto: Lucas Uebel (AFP / NTB scanpix)

Avtalen skal være i boks.

03.07.14 06:58

Det har i lengre tid vært klart at Real Madrid har fattet interesse for den tyske midtbanemannen Toni Kroos. Nå skal en overgang være i boks, melder Marca.

I sin papirutgave torsdag hevder den spanske avisen at Bayern München og Real Madrid er enige om 23-åringen. Personlige betingelser skal også være i orden og Real Madrid betaler rundt 30 millioner euro for landslagsspilleren.

Det er ventet at lønnen til Kroos vil ligge på rundt fem millioner euro per år, etter skatt, og midtbanemannen skal ha skrevet under på en femårskontrakt.

Det er ventet at overgangen vil bli gjort offisiell så fort Tyskland er ute av VM.

Kroos har tidligere blitt koblet med klubber som Manchester United og Chelsea, men så fort den spanske storklubben kom inn i bildet skal det ikke ha vært noen tvil om hvor tyskeren ønsket å spille fotball neste sesong.

Det var i vår det ble kjent at Bayern München og Kroos slet med å komme til enighet om en ny kontrakt og spilleren bekreftet det hele på Facebook.

Etter det har ryktene rundt framtiden til Kroos vært konstante, til tross for at Bayern hele veien har hevdet at de ønsket å beholde 23-åringen i München.

Grunnen til at Kroos har ønsket seg bort fra Bundesliga-klubben skal etter sigende være at han ikke finner seg i å ikke være et automatisk førstevalg på Bayerns midtbane under trener Josep Guardiolas ledelse. Guardiola tok over klubben før forrige sesong og har rotert litt på midtbanen i klubben.

Kroos fikk likevel med seg 51 kamper og scoret fire mål sist sesong.

23-åringen har også imponert for Tyskland under VM i sommer og vist seg som en av lagets mest pasningssikre spillere. Tyskland er klar for kvartfinale i mesterskapet, der Frankrike venter. Den kampen spilles fredag kveld.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.