*Nettavisen* Sport.

- Uaktuelt å betale meg fri fra Hertha

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Trond Fredrik Ludvigsen vet fremdeles ikke hvor han spiller neste sesong. Han er ønsket videre av Bodø/Glimt, men er under kontrakt med tyske Hertha Berlin.

07.01.05 08:28

Ludvigsen bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at han jobber med å finne en løsning på kontrakten med tyske Hertha Berlin. Den går ut i 2007.

- Vi jobber med å finne en løsning. Jeg har kontrakt med klubben i to år til, men det er ikke aktuelt for meg å kjøpe meg ut av kontrakten, sier Glimt-spissen til TV 2 Nettavisen.

Flere klubber interesserte
Han utelukker heller ikke at han kan komme til å vende tilbake til Tyskland. Forrige sesong var den tidligere Rosenborg-spilleren på utlån til Bodø/Glimt, men leieavtalen gikk ut i midten av desember.

- Akkurat nå vet jeg ikke hva som skjer. Vi får se. Jeg vet Glimt vil ha meg med videre, men det har også vært kontakt med andre norske klubber, sier han, uten å være villig til å røpe navnet på de aktuelle klubbene.

- Brann har tidligere vært nevnt, er de aktuelle også nå?

- He, he. Det vil jeg aller helst ikke si så mye om akkurat nå, svarer en hemmelighetsfull Trond Fredrik Ludvigsen.

Sportslig leder Tor-Ove Falch sier at Bodø/Glimt vil ha Trond Fredrik Ludvigsen med videre.

- Vi ønsker å ha ham med de neste sesongene, og er klare til å tilby ham en permanent kontrakt. Men foreløpig må det komme en avklaring på det med Hertha Berlin, sier Falch til TV 2 Nettavisen.

Avklaring om én uke
Ifølge Ludvigsen selv tror han på en avklaring på hvor han fortsetter fotballkarrieren i løpet av neste uke.

- Jeg tror jeg vil ha en avklaring i løpet av neste uke, både angående kontrakten med Hertha Berlin, og hvor jeg fortsetter min fotballfremtid, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.