RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uaktuelt å dra hjem

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Flere franske klubber er interessert i å sikre seg Hassan El Fakiri i sommer. Nordmannens agent utelukker at han vender hjem til eliteserien nå.

- Vi har mottatt forespørsler på Hassan fra tre franske klubber. Det gjelder to toppserielag, og ett lag som rykker opp i toppserien i til neste sesong. Men det er ikke snakk om konkrete forhandlinger foreløpig, sier El Fakiris agent Alf Fredrik Johnson til TV 2 Nettavisen.

Sa nei til Nantes
Den tidligere Lyn-, Brann- og Rosenborg-spilleren var på vei til Nantes i januar, men Monaco avslo tilbudet like før overgangsvinduet stengte.

Så langt er det bare franske klubber som har vist interesse for El Fakiri, men Johnson sier nordmannen er åpen for spill også i andre ligaer.

- Så lenge det er en klubb som spiller trivelig fotball i en trivelig liga, er han åpen for alt. Men vi begynner ikke å jobbe konkret med dette før sesongen er over om to uker.

Trives som back
- Er spilleposisjon avgjørende?

- Det kommer an på hvilket lag det er, og hvilket system de spiller. Han er jo opprinnelig midtbanespiller, men trives som høyreback så lenge det er en offensiv posisjon.

Brann har vært i jevnlig dialog med El Fakiri, og også Lyn har signalisert interesse for sin tidligere midtbanejuvel. Johnson avviser imidlertid at det blir en snarlig retur til eliteserien.

- Nei, det er uaktuelt nå.

Hassan El Fakiri har knapt vært på banen for Monaco etter årsskiftet, og det virker usannsyling at han får tilbud om å fortsette for klubben i fyrstedømmet. Johnson utelukker imidlertid ikke at de vil vurdere et eventuelt tilbud fra klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere