RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uaktuelt å gå til Chelsea

Foto: Michael Kooren (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Chelsea har vært i Eindhoven for å diskutere en overgang for 19 år gamle Arjen Robben, men hans agent nekter for at det er aktuelt med noen overgang til noen andre enn Manchester United.

Robbens klubb, PSV, inviterte Chelsea til samtaler om en mulig overgang for det 19-årige stortalentet, etter at han uten tillatelse hadde vært i Manchester for å se på forholdene.

Bare United aktuelt
Hans Robben, spillerens far og agent, står fast på at det er uaktuelt for sønnen å velge noe annet enn United.

- Min sønn vil aldri skrive under for Chelsea. Klubben har ingen struktur eller filosofi. Chelsea tror de kan kjøpe seg til suksess. Det eneste klubben gjør, er å kjøpe dyre spillere og tro at det vil gjøre dem til et godt lag, sier han til Sunday Mirror.

Robben ønsker, ifølge hans far, ikke å skrive under for for enhver pris.

- Han vil heller spille for reservelaget til PSV enn å skrive under for en annen klubb, sier Hans Robben videre.

Må komme til Eindhoven
Chelsea håpet på at de kunne få til en avtale med den talentfulle unggutten. Klubbene har allerede pratet sammen, og London-klubben håpet på å snappe Robben rett foran sin rival fra Manchester.

Manchester United har pratet med ledelsen i PSV om mulige priser for Robben, men ifølge PSVs talsmann, Pedro Salazar Hewitt, har de ennå ikke begynt forhandlingene.

- Dersom United vil prate overgang, så må de komme til Eindhoven. Det hjelper ikke å forhandle over telefon, sier Hewitt.

Det er ventet at Arjen Robben kommer med i Nederlands EM-tropp for 2004. Han kan ikke spille Champions League for United i år, ettersom han allerede har spilt for PSV denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere