RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uaktuelt å kjøpe mange

Foto: Jon Super (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Det trenger vi ikke, sier Alex Ferguson.

Sju tap i serien.

Og i kveld kan Mesterliga-drømmen ryke for Manchester United.

Manager Alex Ferguson er imidlertid helt uenig med dem som måtte mene at de røde djevlene har sakket litt akterut, og trenger flere nye stjerner for å konkurrere med de aller beste. Han har kanskje også et poeng. United kjemper tross alt fortsatt om gullet i England, og seieren i Mesterligaen.

- Vi trenger ikke å kjøpe mange. Vi har en veldig bra tropp. Det handler bare om noen justeringer her og der, sier Ferguson til Inside United, klubbens offisielle magasin.

- Vi vurderer nye spillere fortløpende, vi har noen ideer, men kommer ikke til å hente mange. Uansett så synes jeg at overgangssummene har blitt altfor store det siste året, legger han til.

Manchester United har, som vanlig, blitt koblet til en rekke av verdens største stjerner de siste månedene, spesielt Valencia-spillerne David Silva og David Villa, men Ferguson røper ingenting.

I stedet handler alt selvsagt om kampen mot tyske Bayern onsdag kveld.

- To dårlige resultater på rad opplever vi sjelden her. Nå handler det om å hente seg inn igjen, og hvis vi presterer bedre enn i Tyskland forrige uke så har vi en fantastisk sjanse. Det er fortsatt en jobb å gjøre, men bortemål betyr mye, spesielt i moderne fotball, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere