*Nettavisen* Sport.

- Uansett hvordan jeg svarer på det så viser jeg ikke respekt

SKUFFET IGJEN: Brann gikk på nok et tap, da de fikk besøk av Odd torsdag kveld. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

- Jeg kan bare si at jeg er fantastisk glad over å være trener i Brann.

12.06.14 23:36

BERGEN(Nettavisen): Brann trengte sårt poeng for å komme seg ut av den sportslige krisen klubben har viklet seg inn i denne sesongen.

Mot Odd Grenland var det en gyllen mulighet for rødtrøyene til å rette opp inntrykket.

Kan ligge sist på tabellen
Dessverre for bergenserne var det hvittrøyene som kunne juble for seier etter 90 spilte minutter. Jarkko Hurme sitt skudd etter 29 minutter ble avgjørende. Dermed er det full krise i Bergen.

Vinner Haugesund mot Sarpsborg vil Brann ligge sist på tabellen etter nesten halvspilt serie. Den kampen begynner 20.00. Uansett resultat blir ikke fokuset til Norling endret etter spillepausen som nå kommer.

- Vi må gripe tak i det spillemessige delen og se over det som gjelder trening. Jeg kan ikke og vil ikke gå konkret inn i det. Etter avsluttet kamp så må vi analysere den først og analysere flere andre kamper for å finne hva som blir riktig når vi skal starte opp igjen, sier Brann-treneren til Nettavisen.

- Vi har de poengene vi har
Det er mye som må gripes tak i for rødtrøyene. Med fem strake tap kan Brann få en luke opp til trygg grunn. Det er tydelig at spillet ikke fenger bergenserne. Mot Odd var det kun 8510 betalende tilskuere. Det er det laveste siden 2003.

- Vi har de poengene vi har. Så skal vi være takknemlig for at bergenserne og naturligvis håper vi at spillet skal bli bedre, slik at vi får flere folk på kampene og at resultatene blir bedre, sier Norling.

Da en journalist spurte Brann-treneren om han angret på å forlate Malmö til fordel for Brann, benektet Norling det. Svensken elsker nemlig å gå på jobben, til tross for den situasjonen klubben står i.

- Uansett hvordan jeg svarer på det spørsmålet, så viser jeg ikke respekt overfor Malmö FF eller Brann og alle som elsker dem. Jeg kan bare si at jeg er fantastisk glad over å være trener i Brann. Selv om man kanskje ikke skulle tro det nå ut i fra vår posisjon nå og antall poeng, hevder Brann-treneren.

- Han er så dum å løper i meg
Til tross for Odd-seier kunne alt ha sett så mye annerledes etter ni minutter spilt. Erik Huseklepp satt ballen i mål, men dommer Omar Rafiq allerede blåst for en duell i forkant av skuddet. Kamplederen mente at Orlov var for hard i duellen med Odd-spilleren i forkant.

- Det kan i hvert fall ikke være offside. Ballen kommer fra en motspiller. Dommeren blåser på at det kriges der inne. Jeg vet ikke helt, sier Huseklepp til Nettavisen.

- Du går også i bakken innenfor sekstenmeteren etter 30 minutters spilt. Var det straffe?

- Jeg rekker ikke ballen uansett, men han er helt idiot og løper inn i ryggen på meg. Jeg skjønner ikke helt hva han driver på med der. Dommeren har mulighet til å blåse på den fordi han er så dum og løper i meg, sier Huseklepp.

Klikk på bildet for å forstørre.

FÅR TILSKUERE: Det var få som valgte å ta turen til Brann Stadion torsdag kveld. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Brann ble rundspilt
Foran glisne tribuner i Bergen kunne publikum se et Odd-lag som overkjørte Brann i første omgang. Etter 29 minutter tok gjestene ledelsen.

Ballen ble slått inn i feltet, og på bakerste stolpe stod Jone Samuelsen. Han nølte for mye og la derfor ballen ut til Jarkko Hurme. Høyrebacken plasserte ballen ved lengste stolpe og åpnet målkontoen sin i Tippeligaen.

Like etterpå kunne Samuelsen ha økt gjestenes ledelse da han sendte i vei en suser fra 25 meter. Skuddet gikk dessverre, for gjestene, i tverrliggeren.

Brann var bleke i første omgang, men kom bedre med i kampen etter pause.

Rødtrøyenes første sjanse kom etter 72 minutter da Håkon Lorentzen spilte gjennom Orlov. Alene med keeper klarte ikke Branns toppscorer å sette ballen i mål. På den påfølgende corneren fikk Lorentzen stå på syv meter å heade. Dessverre for rødtrøyene gikk ballen utenfor.

Brann trykket gjestene på slutten, men klarte aldri å få utligningen. Dermed forverret Odd krisen i Bergen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag