*Nettavisen* Sport.

- Udinese-stjerne selges i januar

Udinese har bestemt seg for å selge den italienske landslagsspissen Vincenzo Iaquinta i januar.

22.09.05 15:14

Iaquinta ble sensasjonelt vraket fra Udineses førsteoppstilling til gårsdagens møte mot gullfavoritt Juventus. Grunnen er at Vincenzo Iaquinta foreløpig nekter å skrive under på en ny kontrakt med Serie A-klubben.

Udinese nekter å innfri landslagsspillerens lønnskreav, og nå har klubben bestemt seg for å selge stjernespissen.

- Spilleren er ikke motivert for å være her, og derfor må vi finne en alternativ løsning. Han ønsker seg bort og vi vil dermed finne et nytt lag for ham så snart overgangsvinduet åpner igjen i januar. Vincenzo ønsker seg til en storklubb, og vi skal forsøke å oppfylle hans ønske, forteller Udinese-sjef Gianpaolo Pozzo, ifølge Football Italia.

Iaquintas vraking før 0-1-tapet mot Juventus ble slått stort opp i italienske medier i går. Spissen understreker overfor italiensk presse at har fullt fokus på Udinese.

- Jeg ønsker å gjenta det jeg har sagt tidligere. Jeg er fast bestemt på å fortsette samarbeidet med mine strålende lagkamerater og trenerne som har stor tro på meg. Jeg vil også takke fansen som har gitt meg flere uforglemmelige øyeblikk, slår han fast.

Vincenzo Iaquinta har en kontrakt med Udinese som først går ut i 2007. Han skal imidlertid være ønsket av flere klubber i Serie A - blant andre Inter og AC Milan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag