RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Unge tyskere mangler ambisjoner

Den tidligere tyske landslagsstjernen Jürgen Klinsmann mener dagens unge tyske fotballspillere mangler det meste for å kunne følge opp tidligere tyske VM-triumfer.

Klinsmann, som blant annet har spilt for Tottenham Monaco og Stuttgart, var med å vinne VM i Italia i 1990. Det har han liten tro på blir gjentatt av dagens unge tyske spillere.

Den frittalende eks spissen har kastet seg inn i debatten om hvorvidt utenlandske spillere i Bundesliga ødelegger for de tyske spillerne. Han mener tvert i mot at det er tyske spilleres holdninger som er hinderet.

- Rudi Völler og jeg kommer fra en generasjon som visste hva som var forventet av oss. Vi gjorde alt vi kunne for å holde en konkurrent utenfor laget, uansett om han var utlendig eller tysker.

- Dessverre er det ikke mange tyske spillere blant dagens generasjon som har den holdningen, sier Klinsmann, ifølge AFP.

Til tross for sin pessimisme, avskriver han ikke helt tysklands sjanser i sommerens EM.

- Alle de andre store nasjonene er redde for oss i store turneringer, og den myten er fortsatt i live. Det viktige blir å ikke tape for Nederland i åpningskampen, sier han.

Tyskland skal spille mot Tsjekkia, Nederland og Latvia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere