*Nettavisen* Sport.

- Ungene mine har Messi-drakter

Foto: Getty Images / All Over Press

Nå må John Terry stanse barnas favorittspiller for å vinne Champions League med Chelsea.

06.04.12 11:39

Onsdag tok Chelsea seg til semfinalen i Champions League, da de holdt unna mot Benfica på hjemmebane.

Nå venter Barcelona.

Chelsea-kaptein John Terry drømmer fortsatt om seier i verdens gjeveste klubbturnering, men vet at han står foran en svært vanskelig oppgave i semifinalen.

- Den klart beste
For skal Barcelona stoppes, må Lionel Messi stoppes. Det er John Terry enig i.

- I mine øyne er Lionel Messi den klart beste spilleren gjennom tidene, og det er en fornøyelse å få spille mot ham. Når karrieren min er over, kan jeg se tilbake og vite at jeg har testet meg selv mot den absolutt beste, sier Terry ifølge The Sun.

Den engelske landslagsspilleren er en favoritt hos flere av Chelseas unge supportere, men hans egne barn foretrekker en liten argentiner.

- Ungene elsker ham. Begge har Barcelona-drakter med Messi på ryggen, og de elsker at jeg byttet drakt med ham en gang vi spilte mot hverandre. Han kommer fortsatt til å være aktiv lenge etter karrieren min er ferdig, og jeg kan fortelle barna mine at jeg har spilt mot ham når jeg ser ham på TV, sier Terry.

- Magisk
Som ikke tar det så tungt at Messi er barnas favorittspiller.

- Det er slik det er, men jeg skal ikke klage. Messi er en fantastisk spiller og en flott person. Han har alt, og er et levende kompliment til fotball. Det er magisk å se ham spille, men vi kan stoppe ham, slik vi har vist tidligere.

Det har John Terry helt rett i. Han har spilt mot Messi seks ganger uten at argentineren har funnet nettmaskene.

- Vi har vært utrolig nære en Champions League-tittel tidligere, men fortsatt har vi ikke vunnet. Det er fortsatt målet vårt. Vi vet det kommer til å bli veldig tøft mot Barcelona i semifinalen, for de er et fantastisk lag som er gode nok til å rive motstanderene i fillebiter, sier Terry.

Han tror Chelsea har gode muligheter til å ta seg til finalen.

- Vi har ikke tapt noen av de siste fem kampene mot dem, så jeg blir fornøyd om vi klarer å utvide det til våre neste to kamper, sier han.

Semifinalene mellom Chelsea og Barcelona spilles 18. og 24. april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag