RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET OVERALT: Man skal lete lenge for å finne en klubb som ikke har lyst på Martin Ødegaard.
ØNSKET OVERALT: Man skal lete lenge for å finne en klubb som ikke har lyst på Martin Ødegaard. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

- United byr på Martin Ødegaard

Sist oppdatert:
Vil snyte Real Madrid for 15-åringen.

Ryktene rundt norsk fotballs udiskutabelt største kjæledegge ser ikke ut til ende, og onsdag skriver Mirror at Manchester United har planer om å legge inn et konkret bud på Martin Ødegaard.

Det er ikke kjent hvor mye penger det eventuelt vil være snakk om, men avisa skriver at Old Trafford-klubben ønsker å få megatalentet på plass allerede i januar.

For en drøy uke siden skrev spanske Marca at Real Madrid allerede har lagt inn et bud på Ødegaard, men både hovedpersonen selv og pappa Hans Erik har vært klare på at de ikke kommer til å gjøre et forhastet klubbvalg.

Til Nettavisen har 15-åringen selv bekreftet at det er uaktuelt å spille akademifotball.

- Jeg skal ikke ut for å spille noe annet enn seniorfotball, det er helt sikkert.

Les også:Ble smuglet ut bakdøra i forkledning

La Liga-ekspert Petter Veland har tidligere uttalt til Nettavisen at han anbefaler den unge sensasjonen å velge Barcelona framfor Real Madrid.

- Det logiske og «tryggeste» valget er Barcelona, for de har en historikk de siste 15 årene som ikke står tilbake for noen, i likhet med Ajax. De har en filosofi og historikk som tilsier at de gir spillere fra egne rekker sjansen. Min første umiddelbare tanke er at Barcelona er bedre enn Real Madrid for Ødegaard, men samtidig begynner spranget å bli mindre, sa Veland.

Nå ser det muligens ut til at Manchester United kommer inn fra siden for å snyte de to spanske storhetene for det som av mange anses for å være verdens største fotballtalent.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere