*Nettavisen* Sport.

- United enig om overgang for supertalent

Foto: Gareth Copley / Afp / Scanpix

Gir 247 millioner kroner for 19-åring, ifølge tabloidavis.

23.07.12 11:47

Manchester United skal bare mangle å bli enig om en personlig avtale med São Paulo-spiller Lucas før en overgang går i orden. Det hevder Daily Mirror.

Ifølge den engelske tabloidavisen er manager Alex Ferguson villig til å punge ut hele 26 millioner pund, eller rundt 247 millioner kroner, for brasilianeren.

Ferguson får full støtte fra Uniteds eiere, Glazer-familien, til å hente den OL-uttatte offensive midtbanespilleren.

Uniteds representanter i skal ha gått med på å doble prislappen for Lucas i forhandlingene med São Paulo.

Lucas er for tiden i England for å forberede seg til OL med Brasil. Han kom inn som innbytter da brasilianerne nylig spilte treningskamp mot Storbritannia.

Se video av Lucas i aksjon under!

HTML EMBED

Spillerens far representerer 19-åringen sammen med et agentfirma i forhandlinger. Også disse krever en god bit av pengene om en overgang skal gå i orden, noe Manchester United er villige til å ordne raskt.

Også Inter og Chelsea har vært ute etter Lucas en tid, men skal ha trukket seg da de fikk beskjed om prislappen.

Lucas trenger arbeidstillatelse for å kunne spille i England, men ifølge Daily Mirror blir dette neppe noe problem å sikre. Pengene som ligger i overgangen vil angivelig få britiske myndigheter til å innse at São Paulo-spilleren er et «talent utenom det vanlige».

Avisen venter også at Lucas gjennomfører en medisinsk sjekk så fort som mulig, men dette må muligens vente til etter OL.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.