RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United-fansen såret meg

BLE HETSET: Tom Cleverley har måttet tåle mye kritikk.
BLE HETSET: Tom Cleverley har måttet tåle mye kritikk. Foto: Doug Murray (AP / NTB scanpix)
Slår tilbake mot hetsen fra egne supportere.

Tom Cleverley ble lenge ansett som en spiller som kunne ta opp arven etter Uniteds mange egenproduserte spillere som har herjet de siste 20 årene, men midtbanemannen har slitt med å leve opp til alle disse forventningene.

Forrige sesong ble en stor nedtur både for Cleverley og klubben og 24-åringen har måttet tåle kritikk fra både pressen og Uniteds fans.

I forkant av VM i sommer hadde for eksempel en gruppe supportere satt i gang en underskriftkampanje for å hindre at Cleverley ble tatt ut i troppen.

The Mirror skrev da at United-fansen trengte en syndebukk etter den svake sesongen og at Cleverley ble et offer for denne frustrasjonen.

- Jeg føler de gjorde meg til syndebukk. Litt, i hvert fall, sa han den gang.

Under Uniteds treningsleir i USA denne sommeren har det imidlertid sett bedre ut for Cleverley og han har blant annet vært kaptein for de røde i en kamp. Nå slår han tilbake mot hetsen han har opplevd de siste månedene.

- Jeg ønsker å vise folk at de har tatt feil. Man må raskt lære seg å tåle slike ting og ikke ta seg nær av det. Dette er fotball og fansen er lidenskapelige. De ønsker at laget skal vinne og gjør det ikke det, går de etter spillerne.

- Jeg fikk en del pepper og det er sårende når det kommer fra våre egne fans. Men jeg kan ikke henge meg opp i det, sier Cleverley til The Mirror.

24-åringen sier han stadig utvikler seg.

- Jeg har lært nye ting, både på og utenfor banen. Jeg har blitt pappa og det lærer deg å leve livet bedre. Forhåpentligvis gjør det meg bedre.

Cleverley har blitt koblet med en overgang til Everton i sommer, men håper å ha overbevist manager Louis van Gaal om å få bli i klubben.

- Vi har en ny manager nå og det er en spennende tid for alle spillerne. Jeg håper vi kan ta med oss den gode formen fra i sommer inn i sesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere