RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United gjør ham til tidenes dyreste

SNART KLAR: Angel Di Maria er i ferd med å bli Manchester United-spiller.
SNART KLAR: Angel Di Maria er i ferd med å bli Manchester United-spiller. Foto: Daniel Ochoa De Olza (AP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Angel Di Maria skal være på plass i England.

Det har de siste dagene blitt mer og mer klart at Angel Di Maria er i ferd med å forlate Real Madrid til fordel for Manchester United.

Mandag har transfersagaen nådd sitt høydepunkt så langt og United-fans verden over har fulgt det flyet argentineren skulle sitte på minutt for minutt.

Sent mandag kveld ble det klart at Di Maria var på plass i England.

Flere medier melder nå at United og Real Madrid er enig om en pris på rundt 60 millioner pund for spilleren, det er rundt 600 millioner norske kroner.

Troverdige Guillem Balague skriver på Twitter at overgangssummen kan stige opp til 63,9 millioner pund, om enkelte kriterier innfris.

Di Maria blir dermed den dyreste spilleren noensinne kjøpt til en Premier League-klubb. Fernando Torres' overgang fra Liverpool til Chelsea, verdt 50 millioner pund, var fram til nå den som toppet listen.

Mediene, deriblant BBC, melder at spilleren skal til legesjekk tirsdag.

Di Maria er 26 år gammel og har spilt for Real Madrid siden 2010. Han kom til Spania fra Benfica og har tidligere også spilt for Rosario Central i hjemlandet.

Han var en viktig del av det argentinske landslaget som kom på andreplass under VM i sommer. 

Se La Liga-ekspert Petter Veland snakke om Di Maria (opptaket ble gjort fredag ettermiddag, før den siste utviklingen i sagaen):Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere