RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES

- United har gitt opp Lucas Moura

Sist oppdatert:
Agenten avfeier muligheten for at Manchester United kaprer stortalentet.

Manchester United ser ikke ut til å lykkes i jakten på São Paulo-spiller Lucas Moura, melder Sky Sports.

United skal ha lagt inn et bud på brasilianeren, men São Paulo krever 30 millioner pund for vidunderbarnet, en pris som skal være høyere enn det United er villige til å betale.

Lucas Mouras agent Wagner Ribeiro går nå ut og avfeier muligheten for at stortalentet blir United-spiller.

- De (United) har nådd sin grense. Lucas Moura drar ikke, han er fornøyd med å være i São Paulo. Vi må glemme dette temaet. Det er ingen sjanse for at han drar nå, sier agenten ifølge Sky Sports.

- Ikke flere bud
Han tviler nemlig sterkt på at United kommer tilbake med et fornyet tilbud.

- Manchester United la inn et bud, det ble avslått, og de kommer ikke til å legge inn et nytt. De har nådd sin grense, sier agenten.

Dette kommer frem bare dager etter at Daily Mirror meldte at Manchester United hadde fått akseptert et bud på 19-åringen. De skrev at Alex Ferguson er villig til å punge ut hele 26 millioner pund, eller rundt 247 millioner kroner, for brasilianeren.

Spiller OL
Lucas er for tiden i England for å forberede seg til OL med Brasil. Han kom inn som innbytter da brasilianerne nylig spilte treningskamp mot Storbritannia.

Lucas trenger arbeidstillatelse for å kunne spille i England, men ifølge Daily Mirror blir dette neppe noe problem å sikre. Pengene som ligger i overgangen vil angivelig få britiske myndigheter til å innse at São Paulo-spilleren er et «talent utenom det vanlige».

Nå ser det uansett ikke ut til å bli et tema med det første.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere