*Nettavisen* Sport.

- United henter stjerneskudd

Foto: AFP / NTB scanpix

Skal på det nærmeste være klar for klubben.

Manchester United skal være i ferd med å sikre seg unggutten Guillermo Varela, melder Sky Sports torsdag.

Varela er 20 år gammel og spiller for tiden i Penarol i hjemlandet Uruguay. Han vil koste den engelske klubben rundt én million pund.

Det er Penarol-leder Rodolfo Catino som langt på vei bekrefter at overgangen vil bli sluttført i nærmeste framtid. Han vil reise sammen med 20-åringen til England.

På Twitter skriver Catino følgende: «Vi sitter på flyplassen i San Pablo og venter på flyet til London. Guille Varela skal være med ombord».

Spilleren har tidligere vært på prøvespill i Manchester United, og sliks ett er ikke overgangen så overraskende.

Varela spiller back og blir sett på som et stort talent i Uruguay. 20-åringen kan bli de regjerende mesternes første signering denne sommeren.

Selv om David Moyes nå har tatt over som manager i United, må Varela sees på som en spiller som har blitt speidet og anbefalt av sir Alex Ferguson og hans team.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag