RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP / NTB scanpix

- United henter stjerneskudd

Skal på det nærmeste være klar for klubben.

Manchester United skal være i ferd med å sikre seg unggutten Guillermo Varela, melder Sky Sports torsdag.

Varela er 20 år gammel og spiller for tiden i Penarol i hjemlandet Uruguay. Han vil koste den engelske klubben rundt én million pund.

Det er Penarol-leder Rodolfo Catino som langt på vei bekrefter at overgangen vil bli sluttført i nærmeste framtid. Han vil reise sammen med 20-åringen til England.

På Twitter skriver Catino følgende: «Vi sitter på flyplassen i San Pablo og venter på flyet til London. Guille Varela skal være med ombord».

Spilleren har tidligere vært på prøvespill i Manchester United, og sliks ett er ikke overgangen så overraskende.

Varela spiller back og blir sett på som et stort talent i Uruguay. 20-åringen kan bli de regjerende mesternes første signering denne sommeren.

Selv om David Moyes nå har tatt over som manager i United, må Varela sees på som en spiller som har blitt speidet og anbefalt av sir Alex Ferguson og hans team.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere