RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United i forhandlinger med Everton

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Manchester United har flyttet blikket fra Cesc Fabregas til Marouane Fellaini.

Engelske The Guardian, som natt til onsdag publiserte et eksklusivt intervju med Luis Suarez, melder nå at Manchester United har innledet forhandlinger med Everton.

Sir Alex Fergusons arvtager i managerstolen på Old Trafford, David Moyes, ønsker å hente den belgiske midtbanespilleren Marouane Fellaini fra Everton.

Saken kompliseres av at Moyes selv forlot Everton tidligere i sommer. Goodison Park-klubbens ledelse ønsker neppe å gi fra seg enda en nøkkelperson til United uten å bli behørig kompensert for dette.

Manchester Uniteds eneste spillerinvestering i dette overgangsvinduet, er den uruguayanske backen Guillermo Varela. Tidligere i sommer gikk Moyes offentlig ut med sin interesse for Cesc Fabregas, en av de store stjernene i Barcelona og på det spanske landslaget.

Spørsmålet er om fansen til United vil være tilfreds med å få Fellaini i stedet.

Ifølge The Guardian har belgieren en utkjøpsklausul på 23,5 millioner pund. Det er denne Manchester United nå skal ha aktivert.

Everton avviser at det foreligger et bud, men ikke at forhandlinger er innledet.

- Vi har ikke fått noen bud. Når du leser at noen er interessert i en spiller, betyr det ikke alltid at det ligger et bud på bordet, sier Evertons manager Roberto Martinez til klubbens nettside.

- Overskrifter i media får vi ofte på denne tiden av året, dessverre, men det vil ikke forstyrre meg i det arbeidet jeg har. Jeg plages ikke i det hele tatt, bedyrer den tidligere Wigan-manageren.

Han ser faktisk positivt på at spillerne hans skaper overskrifter.

- Det er en god ting, for det betyr at de har spilt bra.

Fellaini er en annen spillertype enn Fabregas, men definitivt målfarlig. Forrige sesong scoret han tolv mål for Everton, elleve av dem i ligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere