*Nettavisen* Sport.

- United jager Freddy Adu

Foto: (foto: scanpix)

Manchester United skal ifølge ryktebørsen være på god vei til å sikre seg supertalentet Freddy Adu.

24.10.05 14:27

En lang rekke europeiske toppklubber skal være på jakt etter den amerikanske 16-åringen, men ifølge The People skal Malcolm Glazer & co ha kommet til enighet med Adus klubb DC United om en overgang. Amerikaneren kan komme til Old Trafford allerede når overgangsvinduet åpner i januar.

Det er ventet at unggutten koster omkring fire millioner pund, men dette er på ingen måte bekreftet fra noe hold.

Den samme ryktebørsen skriver at Sir Alex Ferguson også kan være i ferd med å gjøre et nytt framstøt på Patrick Vieira. Det høres kanskje ut som et langskudd, særlig siden Vieira har hatt en glimrende sesong i sin nye klubb Juventus så langt, men ifølge The People er franskmannen visstnok plaget av rasisme i Torino. Ferguson skal derfor overvåke situasjonen nøye, og han er klar til å steppe inn med et bud verdt 13 millioner pund for 29-åringen.

Patrick Vieiras agent, derimot, avviser spekulasjonene blankt.

- Ikke kast bort tiden på å lese sånt. Patrick elsker det i Italia, sier agent Jamie Jarvis til France Football.

United trenger uansett sårt en erstatter for Roy Keane, og Michael Ballack er fortsatt en het kandidat. Tyskeren er for tiden under kontrakt med Bayern München, men han har foreløpig ikke skrevet under på en ny kontrakt. Han skal ventelig ta en beslutning i løpet av de neste ukene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag