- United-jobben er tøffere enn jeg trodde

TØFT: David Moyes sliter med å få Manchester United til å prestere.

TØFT: David Moyes sliter med å få Manchester United til å prestere. Foto: Paul Ellis (Afp)

Ærlig David Moyes etter helgens nederlag for Liverpool.

17.03.14 08:09

Søndag gikk «de røde djevlene» på sitt niende nederlag i serien denne sesongen. 0-3-tapet på hjemmebane mot rivalen Liverpool gjorde vondt for manager, spillere og fans.

Moyes overtok etter Alex Ferguson i fjor sommer, men har hatt en tung debutsesong på Old Trafford. United ligger helt nede på sjuendeplass i Premier League, og i mesterligaen er laget ille ute etter 0-2 mot Olympiakos i den første kampen i åttedelsfinalen.

Overrasket

United-sjefen er overrasket over lagets dårlige resultater denne sesongen.

- Jobben ville ha blitt tøff uansett. Er den tøffere enn jeg trodde den ville være? Ja, jeg vil si det, forteller Moyes.

Skotten mener laget må heve spillet sitt betraktelig for å snu motgangen.

- Vi må spille bedre, gjøre det vanskeligere å slå oss og vanskeligere å spille mot. Vi må også sørge for at vi skaper mer og tar vare på flere muligheter, sier Moyes.

Gullstrid

For Liverpool har det vært mer å juble for denne sesongen. Anfield-klubben ligger på annenplass og er bare ett poeng bak Chelsea med en kamp mindre spilt. Arsenal ligger likt med Liverpool, mens Manchester City jager to poeng bak og er på fjerdeplass.

Manager Brendan Rodgers vil ikke snakke om Liverpools gullmuligheter.

- Vi har bedre ting å snakke om. Det handler om å forbedre seg. Jeg mister ikke nattesøvnen. Vi er der oppe, så vi har selvfølgelig en mulighet. Jeg sa ikke «ingen mulighet». Hvis dere mener vi har en sjanse, så skriv det, sa han til journalistene på pressekonferansen etter søndagens seier. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag