*Nettavisen* Sport.

- United kan gjøre som Real Madrid

AVVENTER SPILLERKJØP: Louis van Gaal. Foto: REX/BPI/BPI (All Over Press)

Men foreløpig er det uaktuelt for manager Louis van Gaal.

Real Madrid har denne uka kjøpt James Rodriguez, toppscoreren i Brasil-VM, fra Monaco for 665 millioner kroner.

Den spanske hovedstadklubben har dermed gjort fire av de fem dyreste spillerkjøpene i fotballens historie. Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane er på den listen, sammen med Rodriguez.

Ed Woodward, daglig leder i Manchester United, mener at Old Trafford-klubben kan gjøre lignende kjøp.

- Vi har kapasitet til å gjøre det. Klubben er heller ikke redd for å gjøre det, ikke redd for å bruke betydelige summer i overgangsmarkedet, sier han ifølge Daily Mail.

Uniteds nye manager, Louis van Gaal, er imidlertid ikke interessert i å kjøpe dyre spillere akkurat nå. Han vil først bli skikkelig kjent med de spillerne som allerede er i klubben.

- Jeg har sagt til klubbledelsen at jeg ikke vil gjøre noe før jeg kjenner spillerne her. Når jeg er trener og gir spillerne ordre om å spille på en bestemt måte, vil jeg se hvordan de presterer, sier van Gaal.

En av dem som dermed kan komme til å bli værende i Manchester United, er den meksikanske spissen Javier Hernandez, som fikk lite spilletid under den forrige manageren, David Moyes.

- Jeg vil gi alle spillerne en mulighet til å vise seg under min ledelse, insisterer Louis van Gaal.

Nederlenderen vil ikke si noe om hvor stor sjanse Hernandez har til å bli værende.

- Jeg må se hvordan han spiller først. Jeg har bare sett ham under en annen trener så langt. Han ankom i dag og nå kan jeg se ham spille i kamp. Deretter kan jeg snakke om ham.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.