- United kan ikke stoppe Ronaldo

Foto: EPA/SCANPIX

- Han kommer til å spille for Real Madrid, sier Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari.

23.06.08 07:41

Chelseas nyutnevnte manager, Luiz Felipe Scolari, ser ikke ut til å vente med å ta oksen ved hornene - altså en ordkrig med Sir Alex Ferguson. Nå sier nemlig brasilianeren at Manchester United ikke vil klare å stoppe Ronaldos overgang til spansk fotball.

En uttalelse som garantert ikke vil bli tatt så altfor godt imot hos skotten.

- En drøm
- Ronaldos drøm er å spille for Real Madrid, og jeg er sikker på at han vil sørge for at den drømmen går i oppfyllelse, sier Scolari ifølge the Guardian.

Ifølge Scolari kan ikke United heller ødelegge for Ronaldo. På noen som helst måte.

Foto: Reuters/Scanpix

- Jeg kjenner Cristiano godt, og er ikke i tvil om hvordan han vil oppføre seg de neste ukene. Folk må forstå at han bare blir sterkere av alle problemer og alt som blir skrevet om ham. Jeg har aldri kjent noen som er så mentalt sterk. Se på det som skjedde under VM i 2006 mot England. Det ville knust en masse spillere, men ikke Cristiano.

- Så alt som nå har skjedd har ikke påvirket ham. Jeg har vært sammen med ham, så det vet jeg. Han har kontroll over sin egen skjebne, og United kan ikke gjøre noe som ødelegger for ham, fortsetter Chelsea-manageren.

Ronaldo er nå tilbake i Manchester for å bli undersøkt av Uniteds medisinske apparat, men møter verken manager Alex Ferguson eller administrerende direktør David Gill. Begge er nemlig borte. Alex Ferguson nekter nemlig foreløpig å ta fri fra ferien for å ta enda mer tak i saken.

United gir seg ikke
Manchester United har sendt ut en pressemelding om at de ikke vil lytte til bud på spilleren, men det er ventet en utalelse fra Ronaldo som vil si klart fra om at han vil bort. Den kom imidlertid ikke i helga.

Ferguson skal imidlertid ha gitt klar beskjed til klubbledelsen om at de ikke må gi etter for Ronaldo, Real Madrid eller spillerens agent. Det skriver Manchester Evening News.

Fortsettelse følger. Garantert.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Cristiano Ronaldo

Mest lest på Sport

Annonsebilag