RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United kan stjele gullet

Sist oppdatert:
Arsenal og Manchester United delte poengene i storkampen i Premier League søndag kveld. Nå tror Arsenals Patrick Vieira Manchester United kan frata "Gunners" gullet. - De har sjansen til gull, sier Vieira like etter sluttsignalet.

ARSENAL - MANCHESTER UNITED 1-1: Kampens mål ble satt inn av franskmennene Thierry Henry og Louis Saha. Superspissen Henry skrudde vakkert inn 1-0-ledelse i første omgang, før Saha sørget for en fortjent poengdeling med sin fulltreffer drøye tre minutter før slutt.

Innbytter Ole Gunnar Solskjær la inn, og på bakerste stolpe dukket Saha opp og satte inn sluttresultatet 1-1. Dermed har Arsenal spilt 30 ligakamper uten tap. Det er ny rekord i den engelske eliteserien.

Fornøyd med uavgjort
Arsenals midtbanestrateg Patrick Vieira var fornøyd med uavgjort i toppkampen.

- Vi var litt nervøse, og hadde stort press på oss før kampen. Vi tar ledelsen ved Thierry Henry, som nok en gang scorer ett fantastisk mål. Men i andre omgang må vi forsvare oss, og tatt i betratning i hvor mye United presser oss, må vi se oss fornøyd med 1-1, til tross for at vi hadde håpet på tre, oppsummerer Vieira overfor Sky Sports like etter kampslutt.

- United best
Han ble kåret til "man of the match" , og innrømmer Manchester United ga Arsenal svært god motstand.

- Mot gode lag som Manchester United må vi kjempe til siste slutt. Det var en avgjørende kamp, og United presset oss store deler av kampen, men vi forsvarer oss bra, sier franskmannen.

Arsenal er etter søndagens toppkamp fremdeles 12 poeng foran Manchester United på Premier League-tabellen. Chelsea ligger på andreplass, syv poeng bak ledende Arsenal.

- Det gjenstår åtte kamper å spille, og vi må være tålmodige. Vi vinner serien om vi fullfører med stil, sier Arsenals manager Arsene Wenger.

Ikke sikret gullet
- Jeg tror ikke gullet er vårt ennå. Manchester United er fremdeles ikke døde i kampen om gullet. Og Chelsea er jo ikke langt bak oss. Alle disse tre lagene kan ta gullet, fastslår Vieira.

Neste uke møtes Arsenal og Manchester United igjen - denne gang i FA-cupens semifinale.

- Det blir en svært interessant kamp å spille. Jeg gleder meg, og lover å gi Manchester United knallhard motstand, sier Patrick Vieira.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere