*Nettavisen* Sport.

- United krever 300 millioner for De Gea

ØNSKET AV REAL MADRID: Manchester United-keeperen har gjort sakene sine så bra at den spanske storklubben banker på døren. Foto: Phil Noble (Reuters)

Mens Real Madrid heller vil foreta en byttehandel.

Det er The Daily Mail som melder dette. Real Madrid har pekt ut David De Gea som sitt førstevalg i det kommende overgangsvinduet.

Iker Casillas' dager skal være talte etter varierende prestasjoner og piping fra egen hjemmefans. Selv om Madrid-klubben har Keylor Navas som reserve, så skal De Gea bli sett på som klubbens neste førstevalg.

Manchester United skal ha informert spanjolene at de krever minst 300 millioner kroner for 24-åringen.

Kan bli byttehandel

En annen mulighet for at United skal slippe keeperen, er å bruke han i en byttehandel hvor Gareth Bale går motsatt vei. Det skal Real Madrid ikke være interesserte i, men de skal være villige til å la venstreback Fabio Coentrão gå i stedet.

The Daily Mail skriver at Madrid-klubben og De Gea har kommet til enighet om burvokterens personlige avtale. Lønnen skal være på rundt 36 millioner kroner etter skatt.

Casillas forlater klubben

Ifølge Marca kommer Casillas til å forlate den spanske hovedstaden i sommer uavhengig av hva som skjer med De Gea.

33-åringen kommer ikke til å få problemer med å finne seg ny klubb. Arsenal og et flust av andre europeiske toppklubber skal være ute etter sisteskansen.

Casillas har ennå ikke selv uttalt seg om hvor han spiller neste sesong. Spanjolen har vunnet det som er å vinne både med klubblag og landslag.

Klikk på bildet for å forstørre.

TAKK OG FARVEL: Iker Casillas blir mest sannsynlig ikke å finne på Santiago Bernabeu neste sesong. Foto: Sergio Perez (Reuters)

Van Gaal vil beholde De Gea

United-manager Louis van Gaal har uttalt at han ikke har planer om å selge den tidligere Atletico Madrid-keeperen. Manchester-klubben skal ha avslått et bud fra Real Madrid mandag. Budet skal ha vært på litt i overkant av 200 millioner kroner.

Van Gaal forstår hvorfor De Gea kanskje ønsker seg til Spania.

- Når jeg analyserer situasjonen hans så kommer jeg frem til at han er spansk, han er på landslaget, kjæresten hans er spansk og foreldrene bor i Spania. Nå kommer en spansk klubb og ønsker ham, da havner han i en vanskelig situasjon, sier Louis van Gaal.

Likevel er manageren bestemt på at United vil gjøre det de klarer for å prøve å få 24-åringen til å bli.

- Han kommer ikke til å forlate oss enkelt, for vi er en stor klubb. Men det er han selv som bestemmer. Vi har gitt han et fantastisk kontraktsforslag fordi vi vil at han skal bli. Jeg syns han har hatt en fantastisk sesong, forteller United-manageren.

Manchester United har tidligere Barcelona-keeper Victor Valdés som reserve.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.