*Nettavisen* Sport.

- United legger inn bud på supertalent

KOBLES MED UNITED: Reece Oxford er en ettertraktet mann. Foto: (Getty Images)

Flere storklubber snuser på Reece Oxford.

04.12.15 09:26

Det er storavisen The Times som fredag skriver at Manchester United ønsker seg supertalentet Reece Oxford i januarvinduet.

Oxford er ansett som et av balløyas største talent og unggutten imponerte for West Ham innledningsvis i denne sesongen.

United skal være villig til å legge inn et bud på åtte millioner pund for 16-åringen. West Ham på sin side håper unggutten signerer en ny avtale med klubben på to og et halvt år når han fyller 17 den 16. desember.

Siden den defensive midtbanespilleren, som også kan figurere i forsvar, er under 18 år, kan ikke West Ham signere ham på en langtidsavtale.

Ifølge The Times vil londonklubben gjøre alt de kan for å beholde unggutten, men klubber som United, Liverpool og Manchester City vi gi dem kamp til døren. Som nevnt skal United stå først i køen.

Skulle budet på åtte millioner pund bli avvist i januar, hevder The Times at United vil prøve med et nytt og bedre bud til sommeren.

Old Trafford-klubben skal også tidligere ha forsøkt å hente stortalentet, forrige sesong, men da valgte Oxford å bli værende i London.

16-åringen mente West Ham var bedre for utviklingen og han har siden den gang fått sin debut for A-laget og fått bra med spilletid der etter at Slaven Bilic tok over som manager i klubben før sesongen.

Oxford startet karrieren i Tottenham, men ble frigitt der og senere plukket opp av West Ham som 13-åring. Der har han utviklet seg til én av Englands mest spennende unge spillere. 16-åringen startet karrieren som spiss, men har senere blitt omskolert til en mer defensiv spiller.

Unggutten imponerte voldsomt da West Ham slo Arsenal i ligapremieren i høst, men har den siste tiden måtte tåle mindre spilletid.

Spilleren har derfor også blitt koblet med et utlån til en klubb i The Championship, der han vil få muligheten til å spille regelmessig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.