- United med nytt Fabregas-bud

Foto: Gustau Nacarino

David Moyes gir seg ikke.

20.07.13 16:42

Manchester United fikk blank nei og beskjed om at Cesc Fàbregas ikke er til salgs da klubben la inn bud på 26-åringen tidligere denne uken.

- Barcelona vil ikke lytte til noen bud for Cesc, sa Josep Maria Bartomeu til den spanske avisen Sport.

David Moyes ser imidlertid ikke ut til å ta et nei for et nei og har ifølge Sky Sports nå lagt inn et nytt og forbedret bud på spanjolen.

Forbedret bud
Budet skal være på 30 millioner pund, pluss eventuelle tilleggsbetalinger og bonuser.

David Moyes er under stort press fra fansen til Manchester United, som forlanger spillerkjøp for å styrke stallen til Englands regjerende seriemester.

Barcelonas supertalent Thiago Alcantara, som scoret hat trick da Spania vant sommerens U21-EM, var lenge antatt å havne i United. Han valgte til slutt Bayern München i stedet.

Presset om forsterkninger var trolig en av grunnene til at Moyes gikk ut og bekreftet det første budet på Fabregas.

Kan Fabregas overtales?
Spanjolen signerte for Arsenal i 2003 hvor han fikk sitt store gjennombrudd. Han returnerte derimot til moderklubben Barcelona i 2011.

I den spanske storklubben har 26-åringen måtte tåle å komme noe i skyggen av de andre stjernene på laget. Likevel har Fabregas imponert de gangen han har fått sjansen.

I 2011/12-sesongen spilte han totalt 48 kamper og scoret 15 mål. Forrige ble det 48 kamper og 14 mål, samt flere målgivende pasninger.

Men til tross for spilletid og imponerende prestasjoner på banen har Fabregas allerede blitt koblet til en retur til England.

I juni fortalte derimot 26-åringen at han ikke har noen planer om å forlate Barcelona.

- Jeg har alltid sagt at jeg trives i Barcelona. De som sier at jeg skal bort, kjenner meg ikke og har aldri snakket med verken meg eller min agent, sa Fabregas ifølge Marca.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag