*Nettavisen* Sport.

- United mister stjernetrio

Foto: Tom Purslow / Getty / All Over Press

Tre av Manchester Uniteds største stjerner er på vei ut.

21.12.12 12:25

Englands største aviser, Daily Mail og The Sun, melder fredag at Paul Scholes har bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen. Denne gang skal det være for godt.

I tillegg spekuleres det i at både Ryan Giggs og Rio Ferdinand kommer til å forlate Manchester United.

Dette er tre av klubbens mestvinnende spillere. Scholes har ti ligamesterskap, Giggs tolv og Ferdinand fem. Giggs og Scholes har i tillegg vunnet Champions League to ganger, mens Ferdinand har gjort det én gang.

Det nærmer seg slutten på en æra.

Giggs og Scholes var nøkkelspillere allerede den gang United vant Champions League i 1999, med Ole Gunnar Solskjær på laget. Ferdinand kom inn senere, men har vært en bauta i forsvaret på Old Trafford i et helt tiår nå.

- Forren aktuell
Ifølge Daily Mail vurderer den engelske storklubben å hente inn Vegard Forren som erstatter for Ferdinand. Midtstopperplassene volder bekymring for sir Alex Ferguson, til tross for at han har unge, talentfulle karer som Chris Smalling og Phil Jones til rådighet.

Klubbens beste midtstopper, Nemanja Vidic, har nemlig slitt med kneskader i lang tid.

Den engelske avisen hevder at Ferguson har sendt speidere for å se på to midtstoppere. Forren er den ene. Han har storspilt i 2012 og ble av mange ansett som den beste spilleren i Tippeligaen. Den andre midtstopperen er Ezequiel Garay, en argentiner som i mange år er blitt ansett som en spiller med storklubbpotensial.

Garay spiller for Benfica og var tidligere i Real Madrid.

Ferguson har et svært godt forhold til Moldes manager, Ole Gunnar Solskjær, og har nok forhørt seg med sin tidligere elev om Forrens kapasitet.

Forren ble tidligere i år koblet til Everton.

Alle 1999-heltene borte
Dersom det faktisk stemmer at både Giggs og Scholes forsvinner fra Manchester United etter denne sesongen, vil alle spillerne fra 1999 omsider være borte fra klubben. De fleste av dem har - naturlig nok - lagt opp.

David Beckham (forlot nettopp LA Galaxy), Wes Brown (Sunderland), Jonathan Greening (Barnsley) og Phil Neville (Everton) er de eneste andre som fremdeles er aktive.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.