- United og Chelsea forberedt på å betale 30 millioner pund

Foto: Getty Images

Spår hard kamp om signaturen til Luke Shaw.

27.01.14 08:06

18 år gamle Luke Shaw skal være ønsket av en rekke Premier League-klubber, men ifølge The Telegraph står kampen om spillerens signatur mellom Chelsea og Manchester United.

Manchester United, som i helgen sikret seg Juan Mata fra Chelsea, og som trolig også er godt på vei med å lande en ny avtale med Wayne Rooney, er forberedt på å bruke nærmere 30 millioner pund på Southampton-backen, skriver The Telegraph.

Kamp fra Chelsea
Shaw skal være David Moyes' hovedmål i sommerens overgangsvindu, men skotten må trolig vente seg en knallhard kamp med Chelsea, som ønsker å hente inn et ungt talent, som kan erstatte Ashley Cole.

Shaw skal ha vært Chelsea-supporter i barndommen, noe som trolig gir London-klubben en fordel i kampen om hans signatur, men nå har altså United for alvor vist sin interesse, etter å ha gitt opp å signere Leighton Baines fra Everton.

Southampton skal riktignok ikke ønske å gi slipp på 18-åringen, og det er ventet at en eventuell overgang ikke vil skje før til sommeren.

I helgen ble altså Juan Mata klar for Manchester United og spanjolen får trolig sin debut allerede mot Cardiff tirsdag.

- Vil hente flere
Moyes har ikke lagt skjul på at han håper å hente inn flere forsterkninger, men sier at det trolig ikke vil skje før i sommer.

- Jeg tror ikke vi kommer til å hente inn noen flere spillere i januar. Jeg jobber fortsatt med det, og vi vet akkurat hva vi ønsker oss. Skulle noe endre seg den siste uken, noe det kan gjøre, så vil vi forsøke å hente inn noen, sier Moyes, ifølge The Telegraph.

- Jeg håper at denne signeringen (Mata) vil være den første av flere som vil komme hit, men det er mer sannsynlig at flere vil komme til sommeren, sier Moyes.

Manchester United ligger for øyeblikket på 7. plass i Premier League. «De rød djevlene» møter Ole Gunnar Solskjærs Cardiff i neste kamp tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.