- United og Chelsea har vist interesse

Foto: STRINGER/BRAZIL (Reuters)

Men supertalentet fra Brasil ønsker helst å spille for en helt annen klubb.

18.11.10 08:52

Det brasilianske stjerneskuddet Neymar har nå satt døren på gløtt for en overgang til en større klubb enn Santos når overgangsvinduet åpner i januar. Flere storklubber skal være interesserte.

18-åringen forteller selv overfor The Daily Mail at blant annet Manchester United og Chelsea skal være på banen.

Neymar skal angivelig ha takket nei til nettopp Chelsea i sommer, da han i stedet signerte ny kontrakt med Santos.

- Fem store klubber vil ha meg
I løpet av høsten har imidlertid brassen funnet ut at han ønsker å ta steget videre i karrieren, og åpner nå for en overgang.

- Det er fem store klubber som har vist interesse. Juventus, Chelsea, Real Madrid, Manchester United og Inter, sier brassen.

Men til tross fra interessen fra både Premier League og La Liga, ønsker spilleren selv helst å flytte til Italia og Serie A.

- Det tilbudet som faller best i smak er det fra Juventus. Klubben har supportere verden over. Inter er også en prestisjefylt klubb, og Ronaldo spilte der, men alt i alt foretrekker jeg Juventus.

- Og dette sier jeg uten noen som helst tvil. Det ville vært en drøm å trekke på seg trøyen til «Bianconeri», sier Neymar.

- Uenig i at jeg ikke er til salgs
Santos har tidligere uttalt at de ikke kommer til å selge sin juvel for mindre enn rundt 400 millioner kroner. 18-åringen skal ha en klausul i kontrakten som gjør at han kan gå om noen hoster opp en slik sum. Spilleren selv tror likevel at det er mulig å få ham billigere.

- Klubbledelsen har sagt at jeg ikke er til salgs, men jeg er uenig. Jeg tror nå er det riktige tidspunktet for meg å starte ett nytt eventyr ute i Europa, sier han.

Chelsea var forberedt på å betale rundt 250 millioner kroner for spilleren i sommer, samt tilby unggutten en ukelønn på småpene 550.000 kroner. Det er 150.000 mer enn han tjener i Santos.

Den gang var imidlertid Neymar motvillig til å forlate hjemlandet, familien og vennene. I ettertid har han imidlertid funnet det vanskelig å leve opp til de store forventningene i brasseklubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag