- United-ryktene gjør oss forbannet

OMSVERMET: Romas Kevin Strootman.

OMSVERMET: Romas Kevin Strootman. Foto: Gabriel Bouys (Afp / NTB scanpix)

Hevder stjernen ikke er til salgs.

16.12.14 06:20

Nederlandske Kevin Strootman har blitt koblet med en overgang til Manchester United i lang tid og avisene virker sikre i sin sak på at manager Louis van Gaal har satt sin tidligere elev på landslaget øverst på ønskelisten.

Strootman blir va mange beskrevet som nettopp det United mangler på midtbanen. En toveisspiller som kan bidra i begge ender av banen.

Engelske aviser har tidligere spekulert i at United vil gjøre et framstøt mot nederlenderen allerede i januar. Spesielt etter at Roma røk ut av Champions League, har det versert rykter om at Strootman kan flytte på seg snart.

Nå slår imidlertid Roma tilbake mot ryktene.

- Klubbpresidenten (James Pallotta) har allerede uttalt seg om dette. Han blir forbannet når han hører om disse ryktene, sier Roma-direktør Mauro Baldissoni i et intervju med radiokanalen Radio Anch'lo Lo Sport.

Det har også blitt skrevet at Chelsea ønsker å kuppe overgangen og legge inn et bud på 30 millioner pund foran nes på United, skriver Mirror.

- Vår filosofi baserer seg på å hente spillere som har mye kvalitet, men som fortsatt kan bli bedre. Kevin er en ung spiller med mye erfaring og vi ønsker å bygge laget rundt den type spillere, fortsetter Baldissoni i intervjuet.

Han mener at Romas Champions League-exit ikke forandrer noe.

- Vi er veldig forsiktige og hadde ikke tatt høyde for å gå videre i Champions League i budsjettet for denne sesongen. Derfor har vi det økonomiske i orden. Alt er som det skal og vi trenger ikke selge noen, sier han.

- I stedte skal vi evaluere markedet og se hva troppen trenger. Det vi først og fremst ønsker, er å vinne kamper, sier Roma-direktøren videre.

Strootman har kontrakt med Roma til 2018.

Daily Mail skriver for øvrig at United gjerne også vil hente en annen nederlender, Wesley Sneijder, til Old Trafford i vintervinduet.

Sneijder ønsker seg bort fra Galatasaray og kan være tilgjengelig for rundt 2,5 millioner pund. Southampton skal også være med i kampen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.