RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United-stjerne enig med storklubb

PÅ VEI BORT? Patrice Evra skal angivelig være enig med Juventus.
PÅ VEI BORT? Patrice Evra skal angivelig være enig med Juventus. Foto: John Walton (PA / NTB scanpix)
Men vil Manchester United slippe veteranen?

Nylig ble det klart at Manchester United har sikret seg den talentfulle backen Luke Shaw fra Southampton. United betaler store penger for spilleren.

Dermed er det også trolig store sjanser for at manager Louis van Gaal ønsker å satse på den engelske spilleren den kommende sesongen. Shaw trives best på venstre back, noe som betyr at Patrice Evra fort kan bli overflødig.

Den franske veteranen har lenge blitt koblet bort fra Old Trafford og nå melder den svært troverdige journalisten Gianluca Di Marzio det samme.

Di Marzio skriver at Juventus har kommet fram til en avtale for backen. Serie A-klubben vil gi Evra en kontrakt verdt 3,5 millioner euro per sesong.

Evra skrev under på en ny kontrakt på ett år med United så sent som i slutten av mai, men ifølge Di Marzio var det i hovedsak for å sikre seg mot å miste spilleren til en annen klubb, uten å få en overgangssum tilbake.

Journalisten skriver likevel at Juventus og Premier League-klubben ikke har kommet til enighet om en pris for spilleren og at dette er én av de første arbeidsoppgavene som venter manager Louis van Gaal etter VM i Brasil.

Det er ifølge Di Marzio uvisst om van Gaal vil selge franskmannen.

Evra har vært en viktig del av United siden han ankom klubben i 2006 fra Monaco. Han har spilt over 370 kamper og scoret ti ganger for klubben.

Han har vunnet Premier League fem ganger, ligacupen tre ganger og Champions League én gang under tiden i den engelske storklubben.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere